E
Ewka34
Gość
Hyhyhy noooo.. siora siory sie nie wyprzeNooooo. To już wiesz jak Misia będzie wyglądała w wieku Wiki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hyhyhy noooo.. siora siory sie nie wyprzeNooooo. To już wiesz jak Misia będzie wyglądała w wieku Wiki
Identyczne☺To Wiki gdy miala miesiac zima byla Zobacz załącznik 891078
Zobacz załącznik 891077
Tu 3 miesiace
Zobacz załącznik 891079
A tu Michasia
Zobacz załącznik 891080 Zobacz załącznik 891081
Oby przyjechał na dłużej[emoji5]Dowiemy się po niedzieli czy będzie przerwa, jeśli by była to z dwa tygodnie pobędzie jeśli nie to trzy dni. Chyba , że go szef na tydzień pusci. Z tą pracą to nigdy nic nie wiadomo . Całe szczęście , że był w lipcu w domu bo w sierpniu by nie mógł. Jego kolegę wysłali na urlop po Kamilu to po kilku dniach kazali wracac bo nagle tyle roboty się znalazło.
Pojedynczo raz w ciągu dnia się zdazy.. ale jeszcze będzie czas na to z tydzień dwa i będzie więcej w zachowaniu tak samo nadal ze snem itp w ciągu nocy budzi się ze 2-3 razy w ciągu dnia tak samo śpi jak wczeswczej , narazie większych zmian nie widzę . Moze mniej robi kupek a nie co godzinę mleka nie wiem ile zjadała teraz a wcześniej bo karmie piersią to nie mam pojęcia , ale ładnie tyje, po jedzeniu nie marudzi czyli jej starcza . Karmic zamierzam tak do 6 msc o ile będę mieć nadal mleko Prawie co wieczór po 20 jest marudna a jak się nosi w pionie to się uspokaja . Chyba to kolka , nawet nie wiem bo z synkiem tego nie miałam .I dobrze więcej do tulenia a jak się zmienia w zachowaniu w czasie tych 5 tygodni ? Moja kończy 4 tygodnie w niedzielę i zastanawia mnie , że polozns mówiła , że w 6 tygodniu już dziecko pomału zaczyna Gaworzyc .
Słodki golasek :* dobrze jej przy cycusiach mamyZiuziaj matka ,a nie mi foty robisz.. spac chce.. no ziuziaj noooo.. [emoji23]
GratulacjeZobacz załącznik 890935 Porób bez znieczulenia z 4cm zrobiła mi się odrazu główka myśleli ze mnie nie dowiozą i miałam rodzic na lozku... alee bol... ale wyłam...
U mojej Izy byly szmery na serduszku. Miała robione ekg i echo serduszka aleCzy któraś z was zatrzymano w szpitalu jeszcze na kontrole po badaniu echo serca dzidziusia z podejrzeniem szmerow w serduszku???
Zobacz załącznik 891125 Śpioch a mnie bardziej od szwów hemoroidy bola...