reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny byłam na spacerze, przyszłam i poszłam do wc i po siku troche mi się chyba post zaczęły sączyć bo tak mimowolnie mi coś poleciało, mam nadzieje ze jeszcze do jutra dotrwam bo nie chce w nocy rodzic :( tego było mało ale jak by chluplo to ono raz nie?
Jakby chlupło to na pewno byś to poczuła [emoji16] ale jak się sączą to chyba też warto do szpitala podjechać żeby to sprawdzili

Dziewczyny byłam na spacerze, przyszłam i poszłam do wc i po siku troche mi się chyba post zaczęły sączyć bo tak mimowolnie mi coś poleciało, mam nadzieje ze jeszcze do jutra dotrwam bo nie chce w nocy rodzic :( tego było mało ale jak by chluplo to ono raz nie?

Mi wczoraj odeszło tak z pół szklanki, pojechałam na ip i okazało się, że to nie wody :) ale wiesz nigdy nie wiadomo, lepiej sprawdzić

Czekam, pisze ze spokojnie można czekać jak skurczy nie ma a nie chce tam leżeć 12 godz bez żadnych objawów zobaczymy jak te wody się posacza... naceazie to leci tyle jak w okresie i tylko jak stanę

No mi jednorazowo poleciało, i mi lekarz powiedział że mam 2 h na dotarcie jak mi wody odejdą :D mąż spanikował i pojechaliśmy, ale badania zrobili i wszystko ok ;) w piątek jadę na wywołanie :)

reklama
Do góry