Bajunia
Fanka BB :)
Wiesz jak jest z ważeniem na dwóch różnych wagach. A nieraz na oko widać czy dziecko się zaokrągliło. Najlepiej to ocenia ktoś kto nie widzi dziecka na co dzień tylko rzadziej. Niektóre dzieciaczki słabiej przybierają i to wcale nie znaczy , że się źle rozwijają. Moja córka też słabo na początku przybierała ale widocznie taki jej urok. Też miałam zalecenie podawać mm i próby były tylko że moje dziecko butelki nie chciało i co zrobiłam flachę to z rykiem wypijała może 10 ml reszta do zlewu bo nie miałam sumienia jej męczyć.My jesteśmy po wizycie u położnej. Nie przyjeżdża do domu trzeba się pofatygować do przychodni. Zdjęła mi szwy z brzucha i jedt o niebo lepiej nie ciągnie mnie tak brzuch ba dole. Zmartwiło mnie to, że Iza przez 5dni od wyjścia ze szpitala nic nie przybrala karmię ją tylko piersią kiedy chce na żądanie, mleko mam, ona je choć jest leniwa i szybko przysypia przy piersi. Kazała mi ją dokarmić mm ale nie mam zamiaru. Po karmieniu będę ściągać laktatorem i podawać swoje ze strzykawki po palcu bo nie chcę żeby się przyzwyczaiła do butelki. Następną wizyta we wtorek.