reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A to mój "wczorajszy" Aniołek [emoji16] dzisiaj już zmienił opcję [emoji16][emoji28]
20180821_115456.jpg

Załączniki

• 20180821_115456.jpg
    20180821_115456.jpg
    53,3 KB · Wyświetleń: 469
reklama
Mam cichą nadzieję że może jak nie dziś to jutro mały podejmie tą pierwszą najważniejszą decyzję w swoim życiu i postanowi wyjść :D
Od kilku dni dostaję wiadomości "już?" "urodziłaś?"... a myślałam że mnie to minie. Ja go nie wyganiam ale ile można czekać :p Chcę mieć już za sobą "wakacje w szpitalu" 8-) na samą myśl że tam będę musiała być chce mi się ryczeć :(

Ja mam tak samo...wszyscy mnie pytają czy już urodziłam heh..a jeszcze po wczorajszej "wycieczce" do szpitala siedzę teraz jak na szpilkach...a najlepsze jest to , że jak czekałam na lekarza to właśnie ze szpitala wychodziła dziewczyna (chodziła do tego gin co ja) która miała termin tez na 24.08 i wychodziła już z dzieckiem do domu heh..

Trzymam kciuki :* jeszcze chwilę i utulisz Maluszka :*Kochana, głową do góry :* trzymam mocno kciuki i życzę żeby szybko poszło :) jesteś dzielna dziewucha i dasz radę :)

@Fiorna, @kiiinia91 i @madziula92 jak u Was sytuacja?

U mnie na razie cisza po wczorajszej "akcji" hehe :) dziś idę jeszcze do mojego ginekologa na wizytę :) zobaczymy co powie..a jak u Ciebie:)??

reklama
Do góry