reklama
E
Ewka34
Gość
Z karta rossne 20zl bez grosza 66sztIle kosztują ?
E
Ewka34
Gość
Slodziaczek ❤❤❤❤❤A to mój "wczorajszy" Aniołek [emoji16] dzisiaj już zmienił opcję [emoji16][emoji28]Zobacz załącznik 890524
madziula92
Fanka BB :)
Mam cichą nadzieję że może jak nie dziś to jutro mały podejmie tą pierwszą najważniejszą decyzję w swoim życiu i postanowi wyjść
Od kilku dni dostaję wiadomości "już?" "urodziłaś?"... a myślałam że mnie to minie. Ja go nie wyganiam ale ile można czekać Chcę mieć już za sobą "wakacje w szpitalu" na samą myśl że tam będę musiała być chce mi się ryczeć
Ja mam tak samo...wszyscy mnie pytają czy już urodziłam heh..a jeszcze po wczorajszej "wycieczce" do szpitala siedzę teraz jak na szpilkach...a najlepsze jest to , że jak czekałam na lekarza to właśnie ze szpitala wychodziła dziewczyna (chodziła do tego gin co ja) która miała termin tez na 24.08 i wychodziła już z dzieckiem do domu heh..
Maljan
Będziecie latać do fryzjera z kawalerem [emoji16][emoji16][emoji16]A to mój "wczorajszy" Aniołek [emoji16] dzisiaj już zmienił opcję [emoji16][emoji28]Zobacz załącznik 890524
madziula92
Musza mnie ciąć, później jak dam radę napisze... Trzymajcie kciuki, boje się
Powodzenia kochana :* będzie dobrze
madziula92
Trzymam kciuki :* jeszcze chwilę i utulisz Maluszka :*Kochana, głową do góry :* trzymam mocno kciuki i życzę żeby szybko poszło jesteś dzielna dziewucha i dasz radę
@Fiorna, @kiiinia91 i @madziula92 jak u Was sytuacja?
U mnie na razie cisza po wczorajszej "akcji" hehe dziś idę jeszcze do mojego ginekologa na wizytę zobaczymy co powie..a jak u Ciebie??
madziula92
Hej ciotki
Ja po cięciu w miare ok śmigam wyprostowana
Gratulacje! :*
madziula92
@GorzkaPomarańcza powodzenia, trzymamy kciuki!
reklama
miloscwczasachpopkultury
Który dźwięk najlepiej działa ? Dziekii, niż zgrywam
u mnie szum morza i padający deszcz