reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie. Nikogo takiego nie było. U mnie w miescie chyba ogólnie nie ma takiej osoby. Ja myślę , że ja źle przystawiam. Czasem ładnie się ułoży i poje sobie i pójdzie spać. Ale zazwyczaj possa , popłaczę , łapie i puszcza. I tak się męczymy :(
Muszę się uczyć jaka ja układać ...
A próbowałaś karmić na leżąco? Dla mnie najwygodniej :)

reklama
A może tez macie jak ja duże brodawki i sutki i trzeba po prostu większej współpracy między wami przy karmieniu z cyca? U mnie tak jest. Jak jest zmęczona po pół dnia albo całym i widze ze chce edwidentie jesc, possie chwilkę i wypluwa i dalek grymasi to wiem ze nie chce jej się i nie umie złapać dobrze to wtedy roluje tak jakby końcówkę brodawki i sutka i wkładam jej do buzi jak zaczyna szukać i wtedy złapie to już chwilkę dłużej ssie i tak walczę nieraz z 30 min bo dopiero w ostateczności daje sztuczne mleko. Ale widze ze tu u mojej to chodzi o łapanie sutks i lenistwo. I jej humorki
Tzn nie mam problemu z sutkami i chwytaniem raczej , to bardziej mala grymasi, bo sie bawi tym sutkiem pozniej i sama nie wie ,czy chce go do buzi czy nie :p tez w ostatecznosci daje ale to mowie,wypija 15-20ml i koniec

Ale zielone czy białe?
Premium Care zielone[emoji4]
Musza mnie ciąć, później jak dam radę napisze... Trzymajcie kciuki, boje się :(
Trzymam kciuki i powiedzenia![emoji8]
A najbardziej niepokoi mnie , że napisali tam , że to potrafi nie miesiąca a latami trwac :o
Może nie będzie tak źle![emoji8]
Ale to musi się robić mega ciężkie pewnid żebyś wiedziała, ze już mokro i zmienić :D moja to od razu zanim się pojawi na lupilu lub dadzie cokolwiek niebieski pasek to juz się wierci i wybudza i wiem ze pampers mokry brudny :D księżniczka mała
No pewnie tak, tylko że ja na żadne paski nie patrzę[emoji5] zmieniam przed każdym karmieniem i nie tylko[emoji39] mój się wierci, jak ma mokro[emoji85]

Hej ciotki :)
Ja po cięciu w miare ok śmigam wyprostowana :)
Gratulacje [emoji4] i jakie ciemne włoski [emoji846]

Alex też ostatnio coś nie się, czy chce jeść cyca, używać go za smoczka, czy może tylko chce bliskości. Do tego stęka i ma czkawkę. To w brzuchu prawie wcale nie miał. Teraz nadrabia.

Ja też nie lubię pampersów. Wkurza mnie ich zapach.

reklama
Do góry