anulka1991
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super :-)taki mały juz człowieczek :-) dziewczynka?a to jest mój nynuś kochany ma 7 cm i zdjęcie usg było robione w 13t2d dwa dni temu
W końcu mi się udało dodać zdjęcie choć kiepska jakość bo plik ciągle był za duży
To prawdopodobnie urodzisz w moje urodzinyJa mam 26 urodziny 10.08 a córka jest z końca września i będzie miała 8 lat
A termin porodu wychodzi mi gdzieś na 23.08
Chlopczyk ale jeszcze no ma 100% pewnosciSuper :-)taki mały juz człowieczek :-) dziewczynka?
Biedna. Ja zarówno w pierwszej jak i w drugiej ciąży na samym początku przechodziłam przeziębienie. Jeżeli nic Ci nie będzie przechodzić koniecznie udaj się do lekarza, są leki typowo dla kobiet w ciąży. Mleko z miodem i czosnkiem. Dużo czosnku do wszystkiego bo to taki naturalny antybiotyk. Inhalacje są bardzo dobre. Mogą być z majeranku np albo z soli...można zawsze kupić jakąś solankę. Dużo dużo wody do picia, maliny, sok z malin...tantum verde, są tabletki na gardło i spray firmy, której nie mogę tu napisać bo wyskakuje, że spam... niech ktoś Ci skoczy do apteki chociaż bo wiem jak to jest tak się męczyć. Temperaturę zmierzyłaś?Dziewczyny a można w ciąży brać rutinoscorbin??
Ja nie mam pojęcia
Tak mnie rozłożyło nos mega zatkany katar gardło, w pachwinie coś mnie kłuje, czuje się jak wrak :-(
Chlopczyk ale jeszcze no ma 100% pewnosci zdjecie sie pokazalo? Bo nie jestem pewna
Inhalacje juz dzisiaj rano robiłam, mąż mi kupił,,Biedna. Ja zarówno w pierwszej jak i w drugiej ciąży na samym początku przechodziłam przeziębienie. Jeżeli nic Ci nie będzie przechodzić koniecznie udaj się do lekarza, są leki typowo dla kobiet w ciąży. Mleko z miodem i czosnkiem. Dużo czosnku do wszystkiego bo to taki naturalny antybiotyk. Inhalacje są bardzo dobre. Mogą być z majeranku np albo z soli...można zawsze kupić jakąś solankę. Dużo dużo wody do picia, maliny, sok z malin...tantum verde, do nosa jest *spam* katar, są tabletki na gardło *spam*...niech ktoś Ci skoczy do apteki chociaż bo wiem jak to jest tak się męczyć. Temperaturę zmierzyłaś?