reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Płakały dzieci mam po CC one biedne leżały ruszać się nie mogły położne chodziły między salami im pomagać no ale jednak dzieciaczki płakały. No i mój się budził co chwilę i chciał pierś a mleka mało więc słabo było. Zresztą trochę mnie emocje jeszcze trzymały tez.
Na szczęście dzisiaj taką pogoda w miarę więc okno uchylone i jest fajnie :)
Już nie długo wyjdziecie do domu to będziecie mieli spokój :) w szpitalach tak jest, jedno dziecko budzi drugie. Łączą się w bólach :p

To ciekawe jak to u nas będzie. Nie wiedziałam, ze to jest tak ze można sobie wyjsc kiedy się chce :) a z tym aktem urodzenia to tez mega fajnie, ze ktos przychodzi i zaraz na drugi Dzien jest gotowy. U Was tak poprostu jest? Czy Wy jakos specjalnie to zamawialiscie? Na szkole rodzenia u nas położna mowila, ze trzeba czekac na akt do 6 tygodni, co dla mnie wydawało się mega głupota, takie rzeczy powinny być załatwiane od reki. Mam nadzieje, ze to nie jest prawda...

Wczoraj dostałam dokument do wypełnienia i dzisiaj przyszła ta kobieta, ale brakowało nam naszych akt znów urodzę nią i umówiliśmy się na jutro. Z Martą chyba tak nie było. Muszę Enno dopytać. Z tym wyjściem też nie wiedziałam, że tak jest.

Ja jestem jeszcze sama na sali, ale te drugie łóżko już zabrali, więc kogoś przywiozą. Z jednej strony fajnie, a z drugiej już będzie mniej intymnie. Pokój ogólnie super. Wszystko co trzeba pod ręką. Jedzenie smaczne. Śniadanie i kolacja w formie bufetu. Można jeść co się chce i ile chce. Woda do picia na korytarzu, można wlewać w dzbanek ile potrzeba. Obiady można wybrać, są 3 rodzaje.

To dostałam wczoraj
0C226162-9320-4992-9A92-2D0A23C7BCAF.jpeg

Dzisiaj
DA6FA666-8AEA-40B7-84D2-7CA1FC4FBDAB.jpeg

A to śniadanie
BF71D26A-979E-4B2C-903C-57709D48FBCB.jpeg

Załączniki

• 0C226162-9320-4992-9A92-2D0A23C7BCAF.jpeg
    0C226162-9320-4992-9A92-2D0A23C7BCAF.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 401
  • DA6FA666-8AEA-40B7-84D2-7CA1FC4FBDAB.jpeg
    DA6FA666-8AEA-40B7-84D2-7CA1FC4FBDAB.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 413
  • BF71D26A-979E-4B2C-903C-57709D48FBCB.jpeg
    BF71D26A-979E-4B2C-903C-57709D48FBCB.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 402
Młoda zjadła z cycka i dalej się kręciła. To dałam jej mojego mleka do butli żeby dojadła. I chyba niepotrzebnie bo chlusnęła. Jedyny minus karmienia bezpośrednio z cyca to nie wiadomo ile dziecko dokładnie zjadło... :/

No właśnie i to też jest dziwne , że dziecko podobno samo sobie normuje ile zjeść z piersi. A czasem po prostu je i je a później wymiotuje z przejedzenia :/

Ja jestem jeszcze sama na sali, ale te drugie łóżko już zabrali, więc kogoś przywiozą. Z jednej strony fajnie, a z drugiej już będzie mniej intymnie. Pokój ogólnie super. Wszystko co trzeba pod ręką. Jedzenie smaczne. Śniadanie i kolacja w formie bufetu. Można jeść co się chce i ile chce. Woda do picia na korytarzu, można wlewać w dzbanek ile potrzeba. Obiady można wybrać, są 3 rodzaje.
Kurcze, jak w hotelu :D nie pogardzilabym kilku dniowym pobytem tam :D

reklama
Do góry