reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
O rety transfuzja ? Nic mi o tym nie mówili :( tylko , ze u nas było jakies podwyższone ryzyko ze względu na krew moja i dziecka - nie zrozumiałam o co chodzi . Ja mam 0 rh + a malutka B rh+ . I jak dopytywałam ile to moze potrwać to mi powiedziała lekarz , ze wynik 15 nie jest jakis bardzo zły .
U nas takie same grupy krwi ☺

Używany za 170 zł :) dużo koleżanek miało ten leżaczek i widziałam jak się sprawdza. I nie żałuję. Przy trzecim też go będę chciała

Chyba tez sie skuszę na ten leżaczek :)
Podziwiam ze juz planujesz trzecie dziecko, ja póki co nie chce słyszeć o drugim a moj partner codziennie mowi o braciszku dla małej. Zwariował :pp

Chyba tez sie skuszę na ten leżaczek :)
Podziwiam ze juz planujesz trzecie dziecko, ja póki co nie chce słyszeć o drugim a moj partner codziennie mowi o braciszku dla małej. Zwariował :pp
Haha myślę :D ale kolejne będzie za kolejne 4 lata [emoji8][emoji23] jak dla mnie idealna różnica wieku :D nie za dużo, ale starszak już na tyle samodzielny i do dogadania że trzecie będzie jak Aleks będzie miał 8/9 lat a Maja 4/5 :) ja 'rodze' przez cc. Teraz druga cc przeszłam jeszcze lepiej niż pierwsza :) chociaż na pierwszą też nie narzekam :D więc trzecie i ostatnie też będzie przez cc [emoji14]

Haha myślę :D ale kolejne będzie za kolejne 4 lata [emoji8][emoji23] jak dla mnie idealna różnica wieku :D nie za dużo, ale starszak już na tyle samodzielny i do dogadania że trzecie będzie jak Aleks będzie miał 8/9 lat a Maja 4/5 :) ja 'rodze' przez cc. Teraz druga cc przeszłam jeszcze lepiej niż pierwsza :) chociaż na pierwszą też nie narzekam :D więc trzecie i ostatnie też będzie przez cc [emoji14]
U mnie najgorzej to donosic ciąże. Tzn syna wstrzymali mi w 34 tc i urodziłam idealnie w terminie. A małej mi w 36tc nie wstrzymali. Mimo że cała ciąża książkowo. Żadnych zwiastunow na wcześniejszy poród. I zaczyna się potem nagle...

Mąż dziś pierwszy dzień w pracy po opiece [emoji23] więc prysznic trzeba brać w towarzystwie [emoji23]
Dzięki temu kto wymyślił ten leżak [emoji23] włączyłam jej kołysanki z tego kwiatka i śpi jak zabita [emoji23] Zobacz załącznik 888065
Teraz się zastabawiam czy ja jestem skrajnie nieodpowiedzialna.. bo ja tego bujaka nie biorę tylko zostawiam w salonie i idę brać szybki prysznic [emoji16]
Ale dla mnie on jest ciezki żeby go nosić [emoji16]
Kupilas nowy czy używany?
Znalazłam ofertę niby w stanie idealnym za 200 zł i tak myślę czy to się opłaca:)
Ja mam używany za 120 i fajna sprawa choć byłam raczej sceptycznie nastawiona :)

Mój mały w czwartek 3440g a dzisiaj 3680g :)

Teraz się zastabawiam czy ja jestem skrajnie nieodpowiedzialna.. bo ja tego bujaka nie biorę tylko zostawiam w salonie i idę brać szybki prysznic [emoji16]
Ale dla mnie on jest ciezki żeby go nosić [emoji16]Ja mam używany za 120 i fajna sprawa choć byłam raczej sceptycznie nastawiona :)

Mój mały w czwartek 3440g a dzisiaj 3680g :)
Eee ciężki nie jest [emoji23]
Ja to mam schize że jej się uleje i się zadławi. Niby Aleks w domu i jakby się coś działo to by mnie zawołał no ale.. Wodę puszczę nie będę słyszeć. A jak coś się będzie dziać zanim wylece z łazienki to też czas [emoji23]

reklama
Eee ciężki nie jest [emoji23]
Ja to mam schize że jej się uleje i się zadławi. Niby Aleks w domu i jakby się coś działo to by mnie zawołał no ale.. Wodę puszczę nie będę słyszeć. A jak coś się będzie dziać zanim wylece z łazienki to też czas [emoji23]
Oczywiście nie lecę na każde byle kwekniecie jak z Aleksem miałam ale lubi jej się ulac [emoji23]

Do góry