Jaki duży, śliczny chłopak [emoji7] gratulacje :*Zobacz załącznik 888126 11.34 przyszedł na świat Leonardo. Waży 4060 i ma 53 cm. Czarna głowka jak u siostry [emoji173]️
reklama
karkula309
Fanka BB :)
Mojemu się jakoś bardzo nie ulewa ale w bujaku i tak trzymam go pod skosem w razie w .Eee ciężki nie jest [emoji23]
Ja to mam schize że jej się uleje i się zadławi. Niby Aleks w domu i jakby się coś działo to by mnie zawołał no ale.. Wodę puszczę nie będę słyszeć. A jak coś się będzie dziać zanim wylece z łazienki to też czas [emoji23]
Ja podeszłam do tematu tak że przecież w nocy też śpię i na dobrą sprawę byle jęknięcie mnie nie budzi [emoji23][emoji23] a tutaj mam otwarte drzwi i co jakiś czas zakręcam wodę jak nie placze to się myje dalej [emoji16]
U mnie drzwi też otwarte [emoji3]Ja jestem tak samo nieodpowiedzialna jak ty [emoji14] zostawiam Małego w łóżeczku i idę brać prysznic. Tylko drzwi zostawiam otwarte [emoji14]
Bajunia
Do czwartku już tuż tuż. A może pochodź po korytarzu czy schodach. Lepiej żebyś nie leżała plackiem i czekała na skurcze. Jak leżałam w szpitalu to dziewczyny po terminie tak właśnie robiły. Trzymam kciuki żebyś nie musiała za długo czekać. ☺Zdecydowali, ze skoro chcę rodzic naturalnie to jeszcze poczekamy ostatecznie do czwartku. Wiec tak sobie czekam i juz kota dostaję. Z mojej sali juz 3 dziewczyny urodziły. Ruch dosłownie jak na dworcu. Chcislabym to juz miec za sobą... To czekanie mnie wykańcza
Bajunia
Już niedługo ☺ trzymamy kciuki☺Rozwarcie 7 cm
madziula92
Ja tez idę pochodzić po schodach, bo zostanę tu sama
Haha sama nie zostaniesz ja mam ten sam termin i nic
Lustysia
To co razem uskuteczniamy schody?Haha sama nie zostaniesz ja mam ten sam termin i nic
reklama
Fiorna
Ja też chciałam już urodzić ale zadzwonił dziś do męża deweloper domu o który się ubiegamy i jutro ma być decyzja ostateczna z banku i on się już z nami wstępnie umówił na piątek na podpisanie aktu notarialnego nie znając jeszcze oczywiście decyzji
Więc póki co nie mogę urodzić bo od poniedziałku ten notariusz idzie na urlop
Także Kacperek trzymaj się brzuszka
Jeżeli wszystko pójdzie po naszej myśli to zostanie nam kupienie mebli do salonu i jadalni i będziemy się wyprowadzać
Więc póki co nie mogę urodzić bo od poniedziałku ten notariusz idzie na urlop
Także Kacperek trzymaj się brzuszka
Jeżeli wszystko pójdzie po naszej myśli to zostanie nam kupienie mebli do salonu i jadalni i będziemy się wyprowadzać