reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny, jeśli moja mama chce iść na spacer z Filipem i ja chcę odciągnąć swoje mleko dla niego, to jak to zrobić? Odciągnąć np 1h przed spacerem i włożyć od razu do termoopakowania czy mogę odciągnąć wcześniej, włożyć do lodówki, przed samym spacerem podgrzać w podgrzewaczu i wtedy włożyć do termoopakowania? [emoji14]

Można i tak i tak zrobić ;) ja tak przynajmniej robię ;)

Mąż dziś pierwszy dzień w pracy po opiece [emoji23] więc prysznic trzeba brać w towarzystwie [emoji23]
Dzięki temu kto wymyślił ten leżak [emoji23] włączyłam jej kołysanki z tego kwiatka i śpi jak zabita [emoji23]
IMG_20180814_103350.jpg

Załączniki

• IMG_20180814_103350.jpg
    IMG_20180814_103350.jpg
    62,4 KB · Wyświetleń: 461
Trzymajcie kciuki dziewczyny. O 11.30 jadę na cc. Najpierw na obchodzie mówili, że w czwartek a teraz przyszedł lekarz żeby podpisać zgodę. Boję się. Nie wiem czy mąż zdąży bo po odchodzie dzwonilam, że dziś nie więc pojechał do pracy na montaż o jest 50 km od szpitala a jeszcze do dzieci musi kogoś ogarnąć.
Powodzenia! ;*

Mąż dziś pierwszy dzień w pracy po opiece [emoji23] więc prysznic trzeba brać w towarzystwie [emoji23]
Dzięki temu kto wymyślił ten leżak [emoji23] włączyłam jej kołysanki z tego kwiatka i śpi jak zabita [emoji23] Zobacz załącznik 888065

Kupilas nowy czy używany?
Znalazłam ofertę niby w stanie idealnym za 200 zł i tak myślę czy to się opłaca:)

reklama
Trzymajcie kciuki dziewczyny. O 11.30 jadę na cc. Najpierw na obchodzie mówili, że w czwartek a teraz przyszedł lekarz żeby podpisać zgodę. Boję się. Nie wiem czy mąż zdąży bo po odchodzie dzwonilam, że dziś nie więc pojechał do pracy na montaż o jest 50 km od szpitala a jeszcze do dzieci musi kogoś ogarnąć.
Powodzenia

Do góry