reklama
Nie wiem czy dziękować. Boli tak samo jak poprzednie dni. Nie chce sobie już nadziei robić.@Avalia to powodzenia
A jak u Ciebie?
Maljan
Fanka BB :)
Powodzenia!Dzień dobry
Jadę do szpitala. Boli......
Maljan
Trzymam kciuki żeby spadało :*Nas zatrzymali z żółtaczka na poziomie 15 , wczoraj była naświetlania cały dzień i cała noc i dzis ponownie pobiorą krew do badań . Oby zaczęło spadać .
Kasiula8989
Maljan
Ok dzięki :* a myślicie, że w tym termoopakowaniu może być mniej więcej tyle h ile w temperaturze pokojowej? Jeśli jest u nas dzisiaj tak koło 23 st na dworze.Mimo wszystko lepiej na świeżo :* odgrzane już będzie mogło mniej stać niż świeżo odciagniete.
Trzymajcie kciuki dziewczyny. O 11.30 jadę na cc. Najpierw na obchodzie mówili, że w czwartek a teraz przyszedł lekarz żeby podpisać zgodę. Boję się. Nie wiem czy mąż zdąży bo po odchodzie dzwonilam, że dziś nie więc pojechał do pracy na montaż o jest 50 km od szpitala a jeszcze do dzieci musi kogoś ogarnąć.
Maljan
Powodzenia!Ja po badaniu kolejnym tym razem przez ordynatora. Niby przy przyjęciu miałam 1.5cm rozwarcia, teraz mam 3cm. Nie wiem czy wierzę w ta różnicę ale on mówi że zaczynam rodzić. Jak nie urodze dziś to jutro oksytocyna.
reklama
zanka200389
Akcje skurczowa tez mam ale po badaniu lekarz sprawdzi czy robią jakieś postępy te skurcze. Jeśli tak to cięcie dzisiaj. A jak nie to jutro ostateczny termin[emoji5]...Nie wiem czy dziękować. Boli tak samo jak poprzednie dni. Nie chce sobie już nadziei robić.
A jak u Ciebie?