reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@martini31dzisiaj ma byc podjeta decyzja czy to będzie cc czy jeszcze czekamy...
Ponieważ za pierwszym razem miałam cc to obawiam się, ze tym razem go rowniez nie unikne. Dzięki za wsparcie :)
Ja mam dziś się zgłosić do szpitala ba cc ale mam jeszcze zadzwonić o 10 czy są miejsca czy dzis czy jutro mnie wezmą.

reklama
Ja też się witam w dwupaku. Termin na jutro i się zastanawiam czy to będzie czy nie jutro
Dzisiejsza noc bardzo ciężką była, skurcze bardzo mocne ale nie regularne aż w końcu ustały. Jestem okropnie wymęczona. Wolałabym żeby albo coś na serio się działo albo wogole.
Rozumiem Cie doskonale. U mnie noc w noc jakieś znaki i oczywiście cisza. Męczące to jest strasznie. Tyle, że ja mam trochę więcej do terminu. Trzymam za Was kciuki!

Kochana, współczuję i się nastawiam, bo wiem że u mnie będzie to samo. Tato już w 5 czy 6 miesiacu kazał mi pić bawarke, bo jest dobra na laktacje. Ale póki co staram się o tym nie myśleć, bo jeszcze poród przede mną [emoji12] A za Ciebie trzymam kciuki. Poradzisz sobie świetnie niezależnie czy będziesz kp czy nie [emoji8] życzę, żeby się ułożyło tak jak chcesz [emoji4] Gratulacje dzielnej Mamusi [emoji8] Zosiu, witaj wśród nas [emoji4]Hehe, a długo od ustąpienia objawów nadszedł poród? Bo u mnie objawy ustały już jakis czas temu [emoji12]Powodzenia [emoji8]
Daj znać co lekarze zdecydują ;)
Jakis tydz? :*

Gienio, Kasiula8989, dziekuję że pamiętacie. U mnie w szpitalu jest jakoś dziwnie niby mam termin przyjęcia do szpitala dzis ale mam jeszcze zadzwonić o 10.00 potwierdzić bo mają podobno ogrom pacjentek i nie jest to pewne czy mnie dziś przyjmą na 10%

reklama
Do góry