Ja mam dziś się zgłosić do szpitala ba cc ale mam jeszcze zadzwonić o 10 czy są miejsca czy dzis czy jutro mnie wezmą.@martini31dzisiaj ma byc podjeta decyzja czy to będzie cc czy jeszcze czekamy...
Ponieważ za pierwszym razem miałam cc to obawiam się, ze tym razem go rowniez nie unikne. Dzięki za wsparcie
reklama
Meml
Fanka BB :)
Rozumiem Cie doskonale. U mnie noc w noc jakieś znaki i oczywiście cisza. Męczące to jest strasznie. Tyle, że ja mam trochę więcej do terminu. Trzymam za Was kciuki!Ja też się witam w dwupaku. Termin na jutro i się zastanawiam czy to będzie czy nie jutro
Dzisiejsza noc bardzo ciężką była, skurcze bardzo mocne ale nie regularne aż w końcu ustały. Jestem okropnie wymęczona. Wolałabym żeby albo coś na serio się działo albo wogole.
E
Ewka34
Gość
Jakis tydz? :*Kochana, współczuję i się nastawiam, bo wiem że u mnie będzie to samo. Tato już w 5 czy 6 miesiacu kazał mi pić bawarke, bo jest dobra na laktacje. Ale póki co staram się o tym nie myśleć, bo jeszcze poród przede mną [emoji12] A za Ciebie trzymam kciuki. Poradzisz sobie świetnie niezależnie czy będziesz kp czy nie [emoji8] życzę, żeby się ułożyło tak jak chcesz [emoji4] Gratulacje dzielnej Mamusi [emoji8] Zosiu, witaj wśród nas [emoji4]Hehe, a długo od ustąpienia objawów nadszedł poród? Bo u mnie objawy ustały już jakis czas temu [emoji12]Powodzenia [emoji8]
Daj znać co lekarze zdecydują
Meml
U mnie sprawdził się kminek. Można zaparzyć i wypić, albo ba łyżeczkę pogryźć i popic. Nie cierpię kminku, ale jak robiło się mniej pokarmu to ten sposób działał cuda.Aż tak daje rade?
No właśnie miałam o ciebie pytać czy już w szpitalu? Powodzenia kochanaHej laseczki ja juz na oddziale... czekam za obchodem i dowiem się kiedy będziemy ciaze rozwiązywać.
Meml
Trzymam kciuki i życzę powodzenia!!!Bardzo bym chcisla sn, ale nic na siłę...
zanka200389
Dziękuję Tobie również [emoji3]No właśnie miałam o ciebie pytać czy już w szpitalu? Powodzenia kochana
Gienio, Kasiula8989, dziekuję że pamiętacie. U mnie w szpitalu jest jakoś dziwnie niby mam termin przyjęcia do szpitala dzis ale mam jeszcze zadzwonić o 10.00 potwierdzić bo mają podobno ogrom pacjentek i nie jest to pewne czy mnie dziś przyjmą na 10%
Dziękuję Tobie również [emoji3]
reklama
Meml
Powodzenia!!!!Dziękuję Tobie również [emoji3]