reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Gratulacje [emoji846]

Paulana ja nawet przy 3 ciąży mam takie rozterki [emoji6] jednakże czekam grzecznie na skurcze co 5-7 minut [emoji846]

Ja chodzę i kręcę biodrami. Chłopak robi kanapki w.razie co. Próbuje ścisnąć mięśnie Kegla i nie daje rady więc chyba jakieś rozwarcie się robi??
Narazie te skurcze są nieregularne ale dość w krótkich odstępach. Mam rozterki też bo do szpitala 30km więc jazdy ponad pół godziny.

reklama
Kinga urodzona dziś o 12:20 przez cc
3610 g 51 cm
Gratulacje!!!:-):-):-)

Kurcze najgorsze to nie wiedzieć co się dzieje bo człowiek pierwszy raz rodzi.
Czop odchodzi. Nie wiem czy to już całość wyszła czy nie. Wzięłam czopki na oczyszczenie i poszło.
Mam mocne bóle podbrzusza co 20 minut ale to tylko podbrzusze nie cały brzuch.
Nie musi boleć cały brzuch. Skurcz to może być ból miesiaczkowy w dole brzucha z jednoczesnym twardnieniem całego brzucha. Ale prawda taka,ze kazda z nas inaczej odczuwa je. Ja przy tym porodzie nie do konca bylam pewna czy to na pewno skurcze,wydawaly mi sie za slabe:p
Trzymam kciuki!!!:*

A na noc może być ? [emoji16][emoji16]
Chociaż Olek mi w nocy zazwyczaj śpi wstaje tylko na jedzenie i właśnie pampers [emoji16][emoji16]
Teraz też nie jest źle , po prostu leży sobie i coś tam kwęka ale trzeba patrzeć bo on to się już sam z boku na bok przekręca więc żeby czegoś nie zmajstrowal
Mi właśnie dziecko tak samo się przekręca bez problemu z pleców na bok. Aż jestem w szoku. Dzisiaj w nocy jak wstałam to leżał prawie w poprzek łóżeczka
Ja nie mam założonych jeszcze ochraniaczy na szczebelki chyba bym się bała że mały buzią się do nich dosunie.

Mojej się nie da przegadać. Właśnie jej mówię poraz kolejny. To powiedziała , że ma dość tego mojego internetu. Bo wychowała czworke dzieci i ona nie zna tych nowych metod. Nie rozumie , jak można eksperymentować tak na dziecku. Eh. No nic. Będę jadła po kryjomu. Tyle, że "czekolady mi nie wolno" a właśnie jem kulki z mlekiem [emoji23] przy mamie [emoji23]
Ja też teraz jem dużo więcej rzeczy "zakazanych" których unikałam z córką. Naleśniki rano jadłam, wczoraj kanapki z papryką i pomidorki moje z ogródka☺ teściowa na mnie oczy że jem te rzeczy a skoro widzę że małemu nic nie jest to czemu mam głodować. Pokarm z czegoś musi być. A tyle mam mleczka że spokojnie jeszcze jedno by się najadło☺

Mi właśnie dziecko tak samo się przekręca bez problemu z pleców na bok. Aż jestem w szoku. Dzisiaj w nocy jak wstałam to leżał prawie w poprzek łóżeczka
Ja nie mam założonych jeszcze ochraniaczy na szczebelki chyba bym się bała że mały buzią się do nich dosunie.
No to patrz co u mnie wywinął tu gorąco a owijam w rożek bo z tego najgorzej mu się oswobodzić ale jak widać i tak nie daje rady
Screenshot_2018-08-11-08-33-58-003_com.miui.gallery.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-08-11-08-33-58-003_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2018-08-11-08-33-58-003_com.miui.gallery.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 490
reklama
Do góry