reklama
Paulana
Fanka BB :)
Ja mam tp na 26.08 ale cc 14,15-08. Jakbym miała chodzić do to albo przenosić tydzień, dwa to bym padła. Już mi ciężko a gdzie jeszcze np 4tyg. Podziwiam te z Was, które już mają to a nic się nie dzieje jeszcze. Pogoda nie sprzyja końcówce ciąży, męczące są te upały.
Dlatego ja właśnie padam już płacze po kątach z tego.
Ja też. Brak mi cierpliwości. Na wszystkich się to odbija. Jeszcze ta pogoda utrudnia naszą sytuację...Dlatego ja właśnie padam już płacze po kątach z tego.
G
gosc12
Gość
DziękujeMomentami Wam zazdroszczę tych CC przynajmniej wiecie kiedy to się stanie najpóźniej. U mnie co jakiś czas lekkie skurcze ale szału nie ma. Czop coś tam odchodzi i tyle.
Może też muszę męża wykorzystać ale po tej nie przesłanek nocy to nie wiem czy nie usnelabym hahaha
@miloscwczasachpopkultury ale Kornelka malutka się wydaje w tym 62 ale masz rację przynajmniej ja nic nie uwiera i jej przewiewnie
@klaudiaa975 Alicja już duża śliczności )
Duża a w niektórych 56 pływa jak kornelka w 62 zostało mi tylko 10 par body na długi rękaw i co kilka dni trzeba puszczac pralkę i prasować żeby było ja w co ubrać kilka ubranek odeszło na rozm. 62 i tak muszę uważać żeby nie brakło w komodzie czegoś
Biedroneczka10
A jeszcze dzisiaj w szpitalu byłam na USG na oddziale poporodowym i te wszystkie mamusie z dzieciaczkami slodziaczkamiJa też. Brak mi cierpliwości. Na wszystkich się to odbija. Jeszcze ta pogoda utrudnia naszą sytuację...
U mnie w szpitalu jest remont i właśnie przy okazji zobaczyłam że rzeczywiście jest ciasno bo musieli trochę oddziału oddać na patologie i ginekologię w dramatu nie ma. Zresztą liczę że będę tam 2 dni
E
Ewka34
Gość
Moim zdaniem takDziewczyny czy to opadniety brzuch?
E
Ewka34
Gość
Swieto nie swieto, a rodzic trzeba jesli masz rozwarcie popros najpierw o balonik..Jeszcze tydzień temu nie miałam rozwarcia. Gin mi zrobił wtedy masaż i niby wymasowal rozwarcie na półtora centa. Niemniej mały wysoko był choć ja czułam jak mi biodra rozpiera. To właśnie przyprawia mnie o dreszcze . Że bolało jak diabli, jak przy porodach z dziewczynami niekiedy i nie wyszło nic, nawet rozwarcie. To jaki mnie teraz poród czeka??? do tego to święto w przyszłym tygodniu to nie wiem czy indukcje będą robić
Mnie tez bolalo jak cholera i rozwarcie nie poszlo wtedy..caly czas sie utrzymywalo ,a ja z bolu nie moglam chodzic normalnie, dopiero jak mi wody strzelily.. to rozwarcie poszlo dalej.. :*
Bardzo opadnietyDziewczyny czy to opadniety brzuch?
Maljan
My na wiosnęOdbiegnę od tematu porodów mam nadzieje ze wybaczycie chciałam zapytać o chrzciny - te z was ktore beda chrzcily dziecko to kiedy ? Od razu po porodzie ? Na jesień /zimę czy czekacie do wiosny ? Ja chyba poczekam na wiosne.
@Mikasa7 az tez sie wzruszyłam jak przeczytałam cos wspaniałego bardzo mocno trzymam za was kciuki !
reklama
G
gosc12
Gość
Ja tez miekkiego juz nie zaloze.. mam moj stary sprzed ciazy jest mi ciut za maly ale trzyma biust
Swoje stare sprzed ciąży troszkę przymale, niektore dobre. Ale zakładam tylko na spacery , a na wyjście do rodziny, czy znajomych z małą chciałabym ładny , zwykły , sztywny ale typowo do karmienia , żeby ww pokoju obok nie rozbierac się do naga.