reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My cała wyprawke ubranek dostaliśmy od mojej siostry i od bratowej. Łóżeczko też dostaliśmy w spadku. A resztę kupiliśmy ale wszystko mamy używane z wyjątkiem wózka i fotelika do samochodu. Jakoś nie miałam parcia na różne "potrzebne" akcesoria i takim oto sposobem z dodatków to mamy tylko przewijak i leżał tiny Love, który Karkula poleciła :) a tak to żadnych kokonow, baldachimów i ochraniaczy na łóżeczko nie mamy :p
Leżaczek dla mnie to must have na ten moment [emoji16][emoji16] i przewijak też . Dla mnie to nie dodatek a konieczność .. siki mam tylko na przewijaku i na sobie a tak to miałabym na narożniku [emoji16][emoji16]

reklama
@Karokao gratuluję i ogromnie się cieszę że już tulisz dzieciatko :)

@Vanilia120 byłam pewna że ty już na porodówce albo już po :( masakra a skąd one mogą wiedzieć czy Ciebie coś boli czy nie. Dziwne z tym ktg.

@Paulana a co u Ciebie??

A ja trochę pospalam ale wybudzaly mnie skurcze tylko już nie regularne. Na dzisiaj termin z USG to może jeszcze coś się zadzieje chociaż ja jestem padnięta. Czuje jakby mnie coś przejechało :( a jak wstałam to jak Młody się rusza to już tak mega nisko czuje jakby mi miał wypaść zaraz ehh.

@Karokao gratuluję i ogromnie się cieszę że już tulisz dzieciatko :)

@Vanilia120 byłam pewna że ty już na porodówce albo już po :( masakra a skąd one mogą wiedzieć czy Ciebie coś boli czy nie. Dziwne z tym ktg.

@Paulana a co u Ciebie??

A ja trochę pospalam ale wybudzaly mnie skurcze tylko już nie regularne. Na dzisiaj termin z USG to może jeszcze coś się zadzieje chociaż ja jestem padnięta. Czuje jakby mnie coś przejechało :( a jak wstałam to jak Młody się rusza to już tak mega nisko czuje jakby mi miał wypaść zaraz ehh.

Niedawno wróciłam ze szpitala. Jestem padnięta. Ktg ok, wszystko ok. Mała baaaaaardzo nisko i ja to czuje, ale rozwarcia brak, skurczy brak :( Za tydzień na kontrolę jak nic się nie zmieni.
Oj mówię Wam kochane ja się wykończę tym czekaniem :)

Urodziłam ❣️
Laura przyszła na świat o 6:50, 3280g i 56cm [emoji7] jestem zakochana [emoji7]
Co do porodu, o 3 pojechaliśmy do szpitala, godzinę ponad trwały papierki, pózniej badanie, lekarz stwierdził 4cm, powiedział ze pol porodu za mną. Pózniej poszłam na porodówkę, lewatywka itp. O 5:50 odeszły wody a o 6:50 urodziłam [emoji3]
Ogólnie poród szybki ale masakra, bolało strasznie, nie miałam siły w ogole, ale jak wyszła to jak ręka odjął [emoji7]
Gratulacje

Niedawno wróciłam ze szpitala. Jestem padnięta. Ktg ok, wszystko ok. Mała baaaaaardzo nisko i ja to czuje, ale rozwarcia brak, skurczy brak :( Za tydzień na kontrolę jak nic się nie zmieni.
Oj mówię Wam kochane ja się wykończę tym czekaniem :)

Czyli czekamy razem :) trzymam kciuki żeby skurcze przyszły i żeby szybko poszło.
Dobrze że wszystko w porządku to najważniejsze a urodzić i tak się muszą i to prędzej niż później.

Taki kącik urządziliśmy dla naszego Frania ;)
P_20180807_184443.jpg
P_20180807_184415.jpg

Załączniki

• P_20180807_184443.jpg
    P_20180807_184443.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 383
  • P_20180807_184415.jpg
    P_20180807_184415.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 377
Rano miałam rozwarcie na luźny palec czyli to było o godzinie 6. Dopiero teraz zostałam przyjęta na oddział.. I nikt mi ponownie nie zbadał szyjki a mówię że mam skurcze co 5 minut...ale one tutaj twierdzą że wymyślam z tymi skurczami bo na ktg nic nie wychodzi i nie wyglądam na taka żeby mnie coś bolało.:(
Co za szpital, żadnej opieki tam nie ma :( przylro mi, że tak Cie tam traktują :( chyba wiesz czy masz skurcze czy nie i czy Cie boli czy nie..

reklama
Do góry