reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Co do chrzcin to ja myślałam żeby zrobić na wiosnę bo na jesieni bedziemy mieć małe remonty ..ale moja mama chce żeby w pszdzpaździe zrobić chrzciny bo bedzie mieć wtedy urlop i zawsze w czymś pomoże . Nie lubię takich uroczystości to bardzo mnie stresuje .. :D najchętniej to bym tylko zrobiła obiad poczęstunek dla dziadków i chrzestnych i nikogo nie zapraszala .. ciotek wujków itp na codzien nie ma się kontaktu a potem siedzieć i uśmiechac się na siłę ..
U nas tak będzie. Będą dziadkowie i nasze rodzeństwo. Czyli sami najbliżsi, jakbym miała wszystkich zapraszać to zrobiło by się drugie wesele, bo rodzine mamy spora. A tak będzie kameralnie i najwazniejsze osoby będą :)

reklama
U nas tak będzie. Będą dziadkowie i nasze rodzeństwo. Czyli sami najbliżsi, jakbym miała wszystkich zapraszać to zrobiło by się drugie wesele, bo rodzine mamy spora. A tak będzie kameralnie i najwazniejsze osoby będą :)
U nas też będzie tylko nasze rodzeństwo z dziećmi i dziadkowie i impra się szykuje na 25 osób :/ ale zmiescimy się u moich rodziców w domu, a to najważniejsze ze nie trzeba będzie kombinowac :)

Ja podobnie do Ciebie nie wydalam za duzo na ta wyprawke, caly czas staralam sie hamowac i przemyslec kazdy zakup. Karuzeli czy lezaczka nie mam ale za to przewijak i organizer kupilam. Jeszcze caly czas zastanawiam sie nad ciuszkami, czy nie bedzie za duzo albo za za malo, niestety nie mialam od kogo dostac :) w praniu sie okaze co bedzie potrzebne i bedziemy kupowac na biezaco albo zazyczymy sobie na prezenty :D
Dobry pomysł bo ja mam dużo ciuchów i to leży i nigdy nie ubiorę małemu [emoji39] więc lepiej dokupić. Ja zastanawiałam się nad bujakiem ale jednak kupiłam i uważam że to najlepsza inwestycja . Mogę małego krótko odbijać , położę w bujaku pod skosem i mam go na widoku nie muszę się martwić [emoji39] przewijak i organizer też mam i rewelacja. Na przewijaku przebieram robię pempuch .. a niżej mam organizer i wszystko pod ręką :)
My cała wyprawke ubranek dostaliśmy od mojej siostry i od bratowej. Łóżeczko też dostaliśmy w spadku. A resztę kupiliśmy ale wszystko mamy używane z wyjątkiem wózka i fotelika do samochodu. Jakoś nie miałam parcia na różne "potrzebne" akcesoria i takim oto sposobem z dodatków to mamy tylko przewijak i leżał tiny Love, który Karkula poleciła :) a tak to żadnych kokonow, baldachimów i ochraniaczy na łóżeczko nie mamy :p

My cała wyprawke ubranek dostaliśmy od mojej siostry i od bratowej. Łóżeczko też dostaliśmy w spadku. A resztę kupiliśmy ale wszystko mamy używane z wyjątkiem wózka i fotelika do samochodu. Jakoś nie miałam parcia na różne "potrzebne" akcesoria i takim oto sposobem z dodatków to mamy tylko przewijak i leżał tiny Love, który Karkula poleciła :) a tak to żadnych kokonow, baldachimów i ochraniaczy na łóżeczko nie mamy :p
Ja mam baldachim i ochraniacz w sowy i powiem ci ze moja mala skupia juz uwage na ksztalty z ochraniacza i baldachimu ;) a sowke z ochraniacza probuje zlapac [emoji23]

reklama
Ja mam baldachim i ochraniacz w sowy i powiem ci ze moja mala skupia juz uwage na ksztalty z ochraniacza i baldachimu ;) a sowke z ochraniacza probuje zlapac [emoji23]
Wiesz co te łóżeczko, które my mamy to jest takie do pól roku. A później będziemy wymieniali na większe :D i może do tego większego będę jakieś ochraniacze zamawiać. Chyba że ktos nam przyniesie w prezencie to będziemy mieli wcześniej :D

Do góry