Do poniedziałku jeszcze trochę czasu. Może maleństwo zechce się do tej pory urodzić to prawda, że po cc jeśli kobieta chce rodzić Sn nie podaje się oxytocyny?Jestem po wizycie. 5.08 minal termin i nadal nic. Dostalam skierowanie do szpitala na 13.08, powiedział że jesli nic się nie ruszy to prawdopodobnie bedzie proponował cc.
Szkoda mi trochę bo bardzo liczę na porod sn. Za pierwszym razem mialam cc i bardzo źle to wspominam. Doslownie jak traumę. Mam nadzieję, ze do poniedzialku cos się ruszy.... Poza tym ktg wzorcowe, waga okolo 3500 g, łożysko ze śladami zwapnien.
reklama
G
gosc12
Gość
Wow jaka figura .. :* <3 super wyglądasz , laska <3
W końcu założyłam spodnie po 9 miesiącach. Ledwo się zmieściłam [emoji23] ciekawe jak będzie z resztą par. Mam już dość leginsow. Nie założę więcej
G
gosc12
Gość
W takim razie mam nadzieję , że pójdzie szybko samo :** dzidziuś ma 8 dni żeby się zdecydować , jestem pewna , że szybciej się zobaczycie niz 13.08Jestem po wizycie. 5.08 minal termin i nadal nic. Dostalam skierowanie do szpitala na 13.08, powiedział że jesli nic się nie ruszy to prawdopodobnie bedzie proponował cc.
Szkoda mi trochę bo bardzo liczę na porod sn. Za pierwszym razem mialam cc i bardzo źle to wspominam. Doslownie jak traumę. Mam nadzieję, ze do poniedzialku cos się ruszy.... Poza tym ktg wzorcowe, waga okolo 3500 g, łożysko ze śladami zwapnien.
madziula92
Fanka BB :)
W końcu założyłam spodnie po 9 miesiącach. Ledwo się zmieściłam [emoji23] ciekawe jak będzie z resztą par. Mam już dość leginsow. Nie założę więcej
Figurę masz idealną :* a dopiero co rodziłaś, pozazdrościć
Lustysia
Dziękuje ;* ja tez myśle, ze będzie mi brakowało, przede wszystkim tych ruchów w brzuszku Ale i tak wolałabym mieć już mała z tej drugiej stronyBrakuje mi takiego brzuszka trochę
Bardzo ładnie wyglądasz :** jeszcze troszkę i będziesz tuliła :*
madziula92
Lustysia
Super wyglądasz, zostało Ci tyle co nic ;* ja wg Myslalam, ze po ciazy zostaje taka wisząca skóra, bo to jednak sporo się naciąga, a to wszystko ładnie się wchłania ja nigdy nie byłam płaska, wiec i teraz nie oczekuje cudów Haha ale żeby Przynajmiej jako tako wygladal. Później moze uda się włączyć zdrowa dietę i może jakos to będzieJescze troche go zostalo i brzydka blizna po dziorce po kolczyku i okropny pępek [emoji16]
Zobacz załącznik 885857
oliwiapatrycja
Teraz to nawet nie wiem ile waży ostatni raz byla ważona z tydzień temu to było jakoś 3600 chyba jak dobrze pamiętamNa każdym zdjęciu inna. Jak bym weszła pierwszy raz na forum to bym pomyślała , że urodziłaś trojaczki śliczna jest wydaje się taka duża. Ile waży juz ?
5 września mamy szczepienie to będzie znów ważenie po jutrze w sumie to już jutro kończy 3 tygodnie ale zleciało
reklama
miloscwczasachpopkultury
Jeszcze brzuszek masz
Czujesz czasem kopniaczki ? Ja przez pierwszych kilka dni miałam takie uczucie
A brzuch miałam odrazu płaski , parę godzin po porodzie. Aż mi lżej było
No mam mam, ale dziś dopiero 4 doba, a brzuszek jest wielkości i kształtu jak byłam w 24 tyg [emoji5]
Aż łezka się kręci w oku na wspomnienia [emoji173]️
Załączniki