reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jestem po wizycie. 5.08 minal termin i nadal nic. Dostalam skierowanie do szpitala na 13.08, powiedział że jesli nic się nie ruszy to prawdopodobnie bedzie proponował cc.
Szkoda mi trochę bo bardzo liczę na porod sn. Za pierwszym razem mialam cc i bardzo źle to wspominam. Doslownie jak traumę. Mam nadzieję, ze do poniedzialku cos się ruszy.... Poza tym ktg wzorcowe, waga okolo 3500 g, łożysko ze śladami zwapnien.
Do poniedziałku jeszcze trochę czasu. Może maleństwo zechce się do tej pory urodzić:) to prawda, że po cc jeśli kobieta chce rodzić Sn nie podaje się oxytocyny?

reklama
Jestem po wizycie. 5.08 minal termin i nadal nic. Dostalam skierowanie do szpitala na 13.08, powiedział że jesli nic się nie ruszy to prawdopodobnie bedzie proponował cc.
Szkoda mi trochę bo bardzo liczę na porod sn. Za pierwszym razem mialam cc i bardzo źle to wspominam. Doslownie jak traumę. Mam nadzieję, ze do poniedzialku cos się ruszy.... Poza tym ktg wzorcowe, waga okolo 3500 g, łożysko ze śladami zwapnien.
W takim razie mam nadzieję , że pójdzie szybko samo :** dzidziuś ma 8 dni żeby się zdecydować , jestem pewna , że szybciej się zobaczycie niz 13.08 :)

Jescze troche go zostalo :D i brzydka blizna po dziorce po kolczyku i okropny pępek [emoji16]

Zobacz załącznik 885857
Super wyglądasz, zostało Ci tyle co nic ;* ja wg Myslalam, ze po ciazy zostaje taka wisząca skóra, bo to jednak sporo się naciąga, a to wszystko ładnie się wchłania :) ja nigdy nie byłam płaska, wiec i teraz nie oczekuje cudów Haha ale żeby Przynajmiej jako tako wygladal. Później moze uda się włączyć zdrowa dietę i może jakos to będzie :)

Na każdym zdjęciu inna. Jak bym weszła pierwszy raz na forum to bym pomyślała , że urodziłaś trojaczki :D śliczna jest ❤️ wydaje się taka duża. Ile waży juz ?
Teraz to nawet nie wiem ile waży ostatni raz byla ważona z tydzień temu to było jakoś 3600 chyba jak dobrze pamiętam :)
5 września mamy szczepienie to będzie znów ważenie :) po jutrze w sumie to już jutro kończy 3 tygodnie ale zleciało :)

reklama
Jeszcze brzuszek masz :)
Czujesz czasem kopniaczki ? Ja przez pierwszych kilka dni miałam takie uczucie :D
A brzuch miałam odrazu płaski , parę godzin po porodzie. Aż mi lżej było :D

No mam mam, ale dziś dopiero 4 doba, a brzuszek jest wielkości i kształtu jak byłam w 24 tyg [emoji5]
IMG_0674.JPG

Aż łezka się kręci w oku na wspomnienia [emoji173]️

Załączniki

• IMG_0674.JPG
    IMG_0674.JPG
    339,2 KB · Wyświetleń: 582
Do góry