reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak wczoraj szalałam i sprzątałam tak dzisiaj nic nie zrobiła a jestem już bardzo zmęczona. Skorzystam że córka grzecznie usypia , męża nie ma to idę się kąpać i też się położę.
Zapewne rano będę zaowac bo będzie kręgosłup bolał już o 4 rano ale ledwo żyje

reklama
Dziewczyny niedzieciowe. Ma któraś odkurzacz piorący?
Nasi znajomi mają karchera nie wiem jaki model dawali 1300zl. Pożyczaliśmy od nich 2tyg temu, mąż wypral rogówkę i dywany. Wszystkie plamy z rogówki zeszły ładnie. Dość mocno trzeba bylo zmoczyć kanapę, dywan więc najlepiej prać jak jest ładna pogoda na dworze to szybko schnie. Ważny jest proszek do takiego odkurzacza. My kupiliśmy proszek karchera 60zł/1kg ale starcza na 100m2 prania. Ci znajomi mówili, że to najlepszy proszek. Mamy zamiar kupić też taki odkurzacz. Z rogówki i 2 dywanów woda była brudna jak ze stawu a rogówka ma 2 lata, jeden dywan 3miesiące a drugi niedawno wrócił pralni. Aaa i jeszcze mąż wyprał samochody także opłaca się kupić bo kiedyś za pranie tapicerki w samych autach zapłaciliśmy 300zł.

Nasi znajomi mają karchera nie wiem jaki model dawali 1300zl. Pożyczaliśmy od nich 2tyg temu, mąż wypral rogówkę i dywany. Wszystkie plamy z rogówki zeszły ładnie. Dość mocno trzeba bylo zmoczyć kanapę, dywan więc najlepiej prać jak jest ładna pogoda na dworze to szybko schnie. Ważny jest proszek do takiego odkurzacza. My kupiliśmy proszek karchera 60zł/1kg ale starcza na 100m2 prania. Ci znajomi mówili, że to najlepszy proszek. Mamy zamiar kupić też taki odkurzacz. Z rogówki i 2 dywanów woda była brudna jak ze stawu a rogówka ma 2 lata, jeden dywan 3miesiące a drugi niedawno wrócił pralni. Aaa i jeszcze mąż wyprał samochody także opłaca się kupić bo kiedyś za pranie tapicerki w samych autach zapłaciliśmy 300zł.
1300 zł to za dużo :(

Ciągną Cię plecy po porodzie ?
Mnie tak boli kręgosłup , że się chodzić nie da. Na spacerze muszę czasem na środku chodnika kucnac, w Biedronce ostatnio opierałam się o każdą lodówkę która mijałam. Ciągnie tak w dół aż na odbyt. Ciekawe ile to potrwa..
Nie, na szczęście nie. Ale ja znowu nie mogę chodzić przez ranę na tyłku. Położna mówi, że miałam mega duże nacięcie... Jeszcze zaczyna mi się ta rana ślimaczyć zamiast goić ehh :/

reklama
@KatiNails mnie dzisiaj czeka szukanie odkurzacza, bo mój się dzisiaj spalił. Nie wytrzymał tych temperatur .ale ja nie chcę piorącego.

Marta straciła ząbka. Ale już widać stałego, ktory się przebija.

My niedawno kupiliśmy ten ultra silencer i jesteśmy zadowoleni. Cichutki bardzo. Słychać szum tylko chyba że założy się końcówkę jakaś szczelinowa ale to tylko słychać ciagniete powietrze. Do tego jak się zalogowaliśmy na stronie to dostaliśmy pakiet trzech końcówek do wyboru, więc wzięliśmy takie do auta. Super są. Sierść ściągają, wszystko. Kupujemy do niego worki zastępcze bo oryginalne są drogie. Trzeba zmieniać worki jak tylko się zapełni bo się wyłącza no i siła rzeczy słabo ciągnie.
Screenshot_2018-08-07-21-19-34-487_org.mozilla.firefox.png

Załączniki

• Screenshot_2018-08-07-21-19-34-487_org.mozilla.firefox.png
    Screenshot_2018-08-07-21-19-34-487_org.mozilla.firefox.png
    341 KB · Wyświetleń: 535
Do góry