reklama
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Kochana mi dwa dni nic nie leciało. Nawet kropla a dziś znów i to sporo leci podczas połogu są różne dni. To nie tak jak przy okresie. Ze jak przestaje to przechodzi. Ty kilka dni możesz nie plamic a potem znów może Cię zalać czy możesz plamic. Ja bym się bała po 4 dniach jakby się wszystko zatrzymało. Bo pytanie czy odchody poporodowe z jakiegoś powodu nie zostają w macicy.
Co ma swojego wylecieć to wyleci. Całą. Macica po tylu miesiącach musi zluszczyc endometrium. Tam gdzie było łożysko to też więcej naczyń krwionośnych otwartych. Nie wiem jak Wy po SN, ale ja po cc jeszcze zastrzyki 10 dni przeciwzakrzepowe muszę robić. Więc też inna 'gestosc' krwi
No tak racje masz! Tak na logikę i biologię patrząc to idealnie wytłumaczyłas
miloscwczasachpopkultury
Po lyzevzkowaniu miałaś cała macie mechanicznie przez lekarza wyczyszczona. Tutaj po SN ona sama się oczyszcza :*
Ja i moje „myślenie” hahahha :*** dobrze, ze Ciebei tu mamy to zawsze naprostujesz nasze mózgi po porodzie [emoji5][emoji16]
miloscwczasachpopkultury
Cudowna jest laleczka piękna [emoji178][emoji178][emoji178][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji173]️[emoji173]️[emoji7][emoji7]
A daj se spokój [emoji23] mój mózg też jeszcze po ciąży nie doszedł do siebie [emoji23]Ja i moje „myślenie” hahahha :*** dobrze, ze Ciebei tu mamy to zawsze naprostujesz nasze mózgi po porodzie [emoji5][emoji16]
miloscwczasachpopkultury
Coś mi się wydaje że znów zaczne przybierać na wadze [emoji23]
Za bardzo mnie mąż rozpuszcza [emoji23]Zobacz załącznik 885773
Mniam [emoji5] ja to mam mega apetyt, ledwo co zjem to już czuje taki lekki głód. Tak za godzinkę mój będzie szykował kolacyjkę, dziś znowu winko 0% i sałatka grecka i bułeczka + jakiś film jak mala będzie zaspokojona we wszystkim hah
Ja też wiecznie głodna. A odkąd urodziłam to organizm upomina się o kaloryczne rzeczy. Jak w ciąży głównie warzywa owoce i nabiał, a teraz to masakra.Mniam [emoji5] ja to mam mega apetyt, ledwo co zjem to już czuje taki lekki głód. Tak za godzinkę mój będzie szykował kolacyjkę, dziś znowu winko 0% i sałatka grecka i bułeczka + jakiś film jak mala będzie zaspokojona we wszystkim hah
G
gosc12
Gość
Lustysia
Ja na noc tylko okna otwieram, żeby się przewietrzylo, bo jednak przez noc trochę niższe temperatury. A tylko zaczyna grzac to właśnie zamykam wszystko, bo jak kiedyś nie zamknęłam to wytrzymać się nie dało, jak w saunieNo w sumie racja. Bo wtedy w domu niby chłodniejsze powietrze, ale ja nie umiem się przestawić żeby zamykać, bo wtedy mi duszno właśnie i mam wrażenie, ze cieplej jest w mieszkaniu
reklama