Maljan
Fanka BB :)
Tylko koszulęMiałyście ubrany biustonosz podczas porodu sn? Czy tylko koszulę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko koszulęMiałyście ubrany biustonosz podczas porodu sn? Czy tylko koszulę?
Dziewczyny kochane dzięki za miłe słowa. Nie dam rady ogarnąć dzisiejszych wpisów Waszych. Piotruś jest grzeczny aż za bardzo. Ciagle śpi. Najwięcej cyca pojadł od razu po porodzie. 3 godz nie wypuszczał z dzióbka. Mało bardzo teraz je. Praktycznie wcale. O 12 trochę pocmokał kilka łyków i dalej w kimono.
Ile Wasze maluchy jadły w pierwszych godzinach po porodzie? Była położna mówiła że przez ten upał to dzieci tylko śpią. Przystawiam go wkładam sutek do buzi a on pomymla i wypluwa i spi.
Przystojniaczek mały <3 :*
Mój pierwsze 2 dni w szpitalu nie chciał za bardzo jeść. Położne mówiły, że dzieci są też zmęczone porodem, a u nas dodatkowo okazało się, że to efekt żółtaczki.Dziewczyny kochane dzięki za miłe słowa. Nie dam rady ogarnąć dzisiejszych wpisów Waszych. Piotruś jest grzeczny aż za bardzo. Ciagle śpi. Najwięcej cyca pojadł od razu po porodzie. 3 godz nie wypuszczał z dzióbka. Mało bardzo teraz je. Praktycznie wcale. O 12 trochę pocmokał kilka łyków i dalej w kimono.
Ile Wasze maluchy jadły w pierwszych godzinach po porodzie? Była położna mówiła że przez ten upał to dzieci tylko śpią. Przystawiam go wkładam sutek do buzi a on pomymla i wypluwa i spi.
Tez ja mamTeż takie pudełko dostałam i jeszcze w tym była taka duża książka dla dzieci twarda z wierszykami rymowankami
[emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 885730
Hyhyh ja karmie na lezaco bo mi tak latwiej i nieraz dostane w nos [emoji23]
U mnie te goraco ,ale mala w bodach z krotkim rekawem lub samej pieluszce jest
Karola to nie lepiej pozamykać jak grzeje prosto w okna? Ja zawsze zamykam wszystko, jak teraz i jakos idzie wytrzymać w mieszkaniu inaczej całe ciepło by wpadło do srodka. Wtedy bym się roztopiła, a tak w domu mam 28 stopni, a na dworze jest 36 w cieniu.
Zobacz załącznik 885743
Jaki on duży [emoji16] śliczny jest teraz pora na chłopaków [emoji23]