reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wracam do żywych. Juz mi lepiej. Ciśnienie, puls, cukier w normie. Chce mi się jeść a to dobry objaw:)
To zle samopoczucie chyba przez moją głupotę. Dziś wypiłam tylko małą butelkę wody 0,5l bo zapominam o piciu a w ogóle mi się nie chce. W domu kontroluję ile wypijam a dziś byłam załatwić sprawy na mieście, u położnej, zakupu I tak wyszło, ze do 14ej tylko te 0,5l. Po przyjściu do domu wypiłam 1,5l, zaczynam drugą butelkę i jest mi lepiej.

Śliczne te wasze dzieciaczki. Nie mogę się napatrzeć takie słodziuchne:)

reklama
Maly faraon [emoji23][emoji173]

Hahah no rzeczywiście tak tutaj wyszła w tej czapeczce, śmiesznie w nich wyglada. Zakładam jej tylko dlatego ze mamy otwarte okienko u nas i jest koło łóżka bo tak to bysmy się podusili w mieszkaniu jak dziś 35 stopni i grzeje prosto w okna i rolety. Tak to nie przegrzewam jej i ma tylko pampersa i bluzeczkę kafttanik z długim rękawkiem i owijam Pielucha tetrowa, bo łatwiej mi się ja karmi jak nie wierzga kończynami [emoji5][emoji214][emoji214][emoji214]

[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Zobacz załącznik 885731
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
juuz jest taki fajny bobas :D zmienila sie od tych pierwszych dni

reklama
Hahah no rzeczywiście tak tutaj wyszła w tej czapeczce, śmiesznie w nich wyglada. Zakładam jej tylko dlatego ze mamy otwarte okienko u nas i jest koło łóżka bo tak to bysmy się podusili w mieszkaniu jak dziś 35 stopni i grzeje prosto w okna i rolety. Tak to nie przegrzewam jej i ma tylko pampersa i bluzeczkę kafttanik z długim rękawkiem i owijam Pielucha tetrowa, bo łatwiej mi się ja karmi jak nie wierzga kończynami [emoji5][emoji214][emoji214][emoji214]
Hyhyh ja karmie na lezaco bo mi tak latwiej i nieraz dostane w nos [emoji23]
U mnie te goraco ,ale mala w bodach z krotkim rekawem lub samej pieluszce jest ;)

Do góry