G
gosc12
Gość
Współczuję .. ja to nawet nie wiem gdzie mi się rana kończy , ale chyba nie będę oglądać.Kochana ja tez tylko mi poszli az na poldupek :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Współczuję .. ja to nawet nie wiem gdzie mi się rana kończy , ale chyba nie będę oglądać.Kochana ja tez tylko mi poszli az na poldupek :/
Moja też. Raz złapie na dwa dni , daje jej jak krzyczy a najedzona i przebrana. Uspokoi się trochę przynajmniej. Gorzej jak wypadnie , to znowu płacz , najlepiej jej trzymać w buzi [emoji23]Sliczniutka a moja smoka w ogole nie chce [emoji23]
Chlodno u Was ? Bo Mała taka opatulona
Szkoda, ze ja jak bylam mala nie wiedzialam o istnieniu takiej wrozki
Też mnie nie odwiedzała wróżka zębuszkaJa tez nie [emoji23]
Moja mała tak na spacery się wybiera [emoji14]Jak ubieracie maluchy na takie ciepło na dwór ? Chce ją wziąć koło 17 na trochę. I zastanawiam się czy rampers i skarpetki to trochę za mało ? Lepiej body i leginsy ?
Nie dodało mi zdjęcia nie wiem czemu do poprzedniego posta.Jak ubieracie maluchy na takie ciepło na dwór ? Chce ją wziąć koło 17 na trochę. I zastanawiam się czy rampers i skarpetki to trochę za mało ? Lepiej body i leginsy ?
Ja w Rossmann a teraz będę na Gemini zamawiać bo taniejGdzie wy kupujecie takie pieluchy 0 ?
Nigdzie nie widziałam , a pewnie były by w sam raz na moją bo 1 trochę za duze sa
Ja teraz miałam dwa dni spokoju. Nawet plamki. A dziś mnie znów zalało [emoji23] przez 6 tygodni tak na prawdę możesz raz plamic, raz krwawic, raz możesz mieć spokój.Z podpaska nosiłam bo przecież krwawi się dalej. Już od wczoraj noszę takie swoje zwykle bawełniane głębokie majty i jest wygodnie mało krwi leci , może już się unormuje nie wiem ile trwa takie oczyszczanie ?
Gratuluję.[emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 885730
Przez pierwszą dobę dziecku starczy kilka kropel.Dziewczyny kochane dzięki za miłe słowa. Nie dam rady ogarnąć dzisiejszych wpisów Waszych. Piotruś jest grzeczny aż za bardzo. Ciagle śpi. Najwięcej cyca pojadł od razu po porodzie. 3 godz nie wypuszczał z dzióbka. Mało bardzo teraz je. Praktycznie wcale. O 12 trochę pocmokał kilka łyków i dalej w kimono.
Ile Wasze maluchy jadły w pierwszych godzinach po porodzie? Była położna mówiła że przez ten upał to dzieci tylko śpią. Przystawiam go wkładam sutek do buzi a on pomymla i wypluwa i spi.