reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jakim zlym człowiekiem musiałam być w poprzednim życiu .. jak się coś zaczyna układać to znowu spadam na ziemię.
Mama chodzi na kontrolę co pół roku bo na jakąś narośl na nerce, póki co , jest wporzadku. Teraz dzwoni zapłakana, że była u ginekologa i ma raka jajnika. Jestem załamana. Nie wyobrażam sobie, że mogło by się jej coś stać .... Siedzę i ryczę ....
Wspolczuje :( ale badz dobrej mysli,mama zacznie leczenie i bedzie dobrze

reklama
Dziewczyny te które będą składać o kosiniakowe.
Nie więc jak u Was w mops ach, ale Damian był w tamtym tygodniu złożyć papiery, a dzisiaj dostałam telefon z mops że decyzja już jest gotowa :) do odbioru. Czyli 4 dni robocze. Na 500+ na Maje też już mam decyzję. Także też 4 dni robocze. Ale to na stary okres czyli sierpień i wrzesień. Na dezycje na nowy okres (od października) jeszcze czekam ale mają czas na to jeszcze.

Jakim zlym człowiekiem musiałam być w poprzednim życiu .. jak się coś zaczyna układać to znowu spadam na ziemię.
Mama chodzi na kontrolę co pół roku bo na jakąś narośl na nerce, póki co , jest wporzadku. Teraz dzwoni zapłakana, że była u ginekologa i ma raka jajnika. Jestem załamana. Nie wyobrażam sobie, że mogło by się jej coś stać .... Siedzę i ryczę ....
Kochana wczesna diagnoza i spokojnie. Mama ma bardzo bardzo bardzo duże szanse na wyzdrowienie :*

To juz jest pewne? Jesli tak to moze to jeszcze wczesne stadium [emoji8]

Dziewczyny mamy spóźniony prezent na rocznicę [emoji5]
Piotruś urodził się o 2:50 [emoji5] 55 cm 3550g
Wszystko dobrze. Pojadł cyca i teraz śpi już z pół godziny. Mnie bardzo boli brzuch teraz. Poród masakra. Z córką było 100 razy lepiej. Płakałam i prosiłam o cc. Już więcej dzieci nie planuję[emoji5]hehe
Ale słodki jest. Darł się przy kąpaniu tylko. Zassał cyca od razu. A ja nie mam siły. Jestem padnięta..
Gratulacje! :) duży chłopczyk :)

Ostatnia edycja:
Mnie o 23 w nocy wybudziły bóle okresowe, które meczyly mnie do 3 w nocy wraz z twardnieniem brzucha nieregularnym ale dość mocnym. A teraz mam plamienia na brązowo, ale się nie łudze bo w tamtym tygodniu też je miałam tylko, że po badaniu ginekologicznym. 6 dni do terminu..moglo by się zacząć coś dziać w końcu.

reklama
Do góry