reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kto wie:) Bajunia miała wizytę i tego dnia urodziła. Ale nie zostawiaj mnie samej w dwupaku proszę.
Ja co prawda od rana mam cmienie na okres i ból lekki kręgosłupa jak przy okresie ale to zbyt mało jak na poród raczej.
Spokojnie, ja też jeszcze siedzę na bombie:) ja po prostu nie wierzę,że jest 7 sierpnia,a ja jeszcze w ciąży...dziś w nocy coś tam się działo i tak jak chciałam, tak pomyślałam,że jeszcze nieeeee, bo zanim ktoś do młodego przyjedzie i w ogole i że wolę w dzień rodzic:D jutro wizyta,więc byłoby idealnie...chociaż gorąco...

reklama
A termin na którego ? W środę 40 wypada ?
Nie możesz zmieniać nic w mojej liście [emoji16] musisz urodzić [emoji23] i kto był po tobie ? [Emoji23]

Termin na jutro, tak 40tydzien :)
Ale jest nadzieja, dzisiaj byłam na nieplanowanej rannej wizycie u swojego lekarza bo 'cos' mi polecialo[emoji3]
Jeszcze to nie wody, ale powiedział ze w tym tygodniu sie rozsypie [emoji3] tak mnie ostro przebadał ze teraz ledwo chodzę, nawet tyłek mnie boli[emoji23]

Dziewczyny mamy spóźniony prezent na rocznicę ☺
Piotruś urodził się o 2:50 ☺ 55 cm 3550g
Wszystko dobrze. Pojadł cyca i teraz śpi już z pół godziny. Mnie bardzo boli brzuch teraz. Poród masakra. Z córką było 100 razy lepiej. Płakałam i prosiłam o cc. Już więcej dzieci nie planuję☺hehe
Ale słodki jest. Darł się przy kąpaniu tylko. Zassał cyca od razu. A ja nie mam siły. Jestem padnięta..
Gratuluję :) zazdroszczę, że masz już synka przy sobie i poród za sobą ;) zdrówka dla Was obu :*

Jakim zlym człowiekiem musiałam być w poprzednim życiu .. jak się coś zaczyna układać to znowu spadam na ziemię.
Mama chodzi na kontrolę co pół roku bo na jakąś narośl na nerce, póki co , jest wporzadku. Teraz dzwoni zapłakana, że była u ginekologa i ma raka jajnika. Jestem załamana. Nie wyobrażam sobie, że mogło by się jej coś stać .... Siedzę i ryczę ....

reklama
Jakim zlym człowiekiem musiałam być w poprzednim życiu .. jak się coś zaczyna układać to znowu spadam na ziemię.
Mama chodzi na kontrolę co pół roku bo na jakąś narośl na nerce, póki co , jest wporzadku. Teraz dzwoni zapłakana, że była u ginekologa i ma raka jajnika. Jestem załamana. Nie wyobrażam sobie, że mogło by się jej coś stać .... Siedzę i ryczę ....
Współczuję... [emoji852] Musisz być teraz dwa razy silniejsza[emoji8]

Do góry