reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wiem , że niby nie ma diety matki karmiącej , ale mama mnie strofuje :D jak usłyszała , że Kasia zjadła kebaba to była w szoku :D ale sos z ziemniakami jem normalnie przy niej, a nie powiem , że mięso słabo przyprawione :D wiec na jedno wychodzi :D ale nie ważne. Chciałam spytać , co myślicie o mleczku w tubce przy kp. Leży mi w lodówce i woła a mnie tak nosi , żeby zjeść coś słodkiego , że chwilami chce mi się płakać [emoji16]

reklama
Wiem , że niby nie ma diety matki karmiącej , ale mama mnie strofuje :D jak usłyszała , że Kasia zjadła kebaba to była w szoku :D ale sos z ziemniakami jem normalnie przy niej, a nie powiem , że mięso słabo przyprawione :D wiec na jedno wychodzi :D ale nie ważne. Chciałam spytać , co myślicie o mleczku w tubce przy kp. Leży mi w lodówce i woła a mnie tak nosi , żeby zjeść coś słodkiego , że chwilami chce mi się płakać [emoji16]
Jedz [emoji23]

Tydzień po porodzie [emoji33]
IMG_20180804_171839.jpg

Załączniki

• IMG_20180804_171839.jpg
    IMG_20180804_171839.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 643
No dobra, opierdzielilam cały dom, popralam, ugotowałam obiad - pieczonki w rekawie w piekarniku - pyyycha polecam [emoji7][emoji7][emoji7] poszłam spac i nic, zero najmniejszego skurczyka, już o porządnym skurczu nie wspomnę. Jak żyć?[emoji23]

No dobra, opierdzielilam cały dom, popralam, ugotowałam obiad - pieczonki w rekawie w piekarniku - pyyycha polecam [emoji7][emoji7][emoji7] poszłam spac i nic, zero najmniejszego skurczyka, już o porządnym skurczu nie wspomnę. Jak żyć?[emoji23]

Ty zrobiłaś tyle rzeczy a ja dziś tylko odciagam - karmie , odciagam - karmie [emoji16][emoji16]

Jak już jestem w takim ciagu sprzątania to idę umyć okna [emoji3]
O mamo to porządnie się wzięłaś za sprzątanie. Ja ostatnio też jak sprzątałam kuchnie to na klęczkach nawet pod szafkami i też nic także chyba nie działają mnie sposoby na S :(
Ale już niedługo :) dzisiaj mnie dopadł lek bo przypomniałam sobie jak przy partych nie mogłam oddychac i mi tlen podawali a teraz takie upały to już na bank na tlenie będę jechała cały poród :(

Zazdroszczę! Oj chciałabym w kolejna sobote robić to samo co Ty[emoji3]
Co ty mówisz [emoji16][emoji16] zapraszam w takim układzie. Ja ci ściągnę a ty będziesz karmić cały dzień mojego syna [emoji16][emoji16]

Ja znów chciałabym móc porobić to co ty bo mi brakuje czasu . Małego boli brzuszek często więc tak odciagam , potem karmie godzinę , potem pilnuje bo musi leżeć na brzuszku i za jakieś 30 min do godziny znów odciagam [emoji33][emoji33]
Jeszcze mąż ma gorączkę i boli go brzuch więc izolacja od małego i sama wszystko robię koło niego

reklama
Do góry