reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Haha chyba bym się przeraziła jak kolejna po maljan była by Karolina i Karokao według mojego przeczucia [emoji23]
Bo zanim im objawy się pojawiły to ja już pisałam :D i Ewka też miała rodzić ze mną w grudniu, wody mi odeszły wcześniej to i Ewie pękły :D

Coś w tym jest, bo ja już bez dzidzi nie wyjdę [emoji5] jest dużo osób na oddziale i ogólnie jedna dziewczyna, która tu rodziła pare miesięcy temu pisała mi, ze tez jej mówili, ze skoro ma pare dni do terminu to nie będą jej pomagać i wywoływać, a na drugi dzień dali jej wspomagacz oxy. Także może jeśli do południa mi nie ruszy to może się zlitują i dadzą coś :D
Ja i tak działam po swojemu i planuje spacerować jeszcze dziś z 40 min do wieczorka, żeby „wychodzic”. Ale jak już mam ten śluz taki ciemny ciagle i rozwarcie na 2 cm, szyjka 1,8 cm to niech wychodzi jutro [emoji5]

reklama
Jesteś niemożliwa [emoji173]️

A co się będę hah, matka uparta i ADHD to dziecko tez uparte i zobaczymy, która z nas „wygra” [emoji5][emoji16][emoji16][emoji16]

Ale to tam z 20 min spacerowałam, za 1,5 h znowu idę. Później tak po 20 walne „trening”, prysznic przed 21 i lulu do spania i mam nadzieje, ze padnę skoro nie spałam prawie w ogóle albo ze wybudza mnie o północy skurczybyki [emoji5]

Mam nadzieje hah, bo zjadłam rano te płatki, tutaj obiad 2 dania, wypiłam mleczko czekoladowe i zaraz biorę drugie, mam jeszcze biszkopty i chyba je otworze hah także juz większość zjedzona w pare godzin. Kabanosy juz wszystkie, żelki tez xd wody wypiłam 3 x 0,5 l plus soczek i mleczko także juz dziś z 2 l i super, bo w domu to ciężko z moim piciem.
A podobno przed porodem się ma wilczy apetyt, no ciekawe
Po porodzie tym bardziej [emoji23] ja wiecznie głodna chodziłam a 12h bez jedzenia. Wiec jak urodziłam o 3.20 to dopiero mogłam zjeść trochę zupy mlecznej na kolacje! Myślałam że Oszaleje [emoji33] taka głodna byłam. Następnego dnia jak się dosiadlan do jedzenia to masakra... To co w szpitalu i mąż jeszcze przywozil bulki, Serki, owoce, wędline, Biszkopty itp.

Po porodzie tym bardziej [emoji23] ja wiecznie głodna chodziłam a 12h bez jedzenia. Wiec jak urodziłam o 3.20 to dopiero mogłam zjeść trochę zupy mlecznej na kolacje! Myślałam że Oszaleje [emoji33] taka głodna byłam. Następnego dnia jak się dosiadlan do jedzenia to masakra... To co w szpitalu i mąż jeszcze przywozil bulki, Serki, owoce, wędline, Biszkopty itp.

Masakra :( ja zamawiam kebaba po hahah, położne mnie odstrzelą.

Ja akurat kolacje już mam, jak wcześnie. Przecież ja o 22 to umrę z głodu hahah

Ja pierd***, ja już taka głodna i nadzieja na jakieś normalne jedzenie a tu patrzcie...
IMG_0672.JPG

Załączniki

• IMG_0672.JPG
    IMG_0672.JPG
    487,2 KB · Wyświetleń: 548
Ja pierd***, ja już taka głodna i nadzieja na jakieś normalne jedzenie a tu patrzcie... Zobacz załącznik 884238
Kochana dobrze ze moich kolacji i śniadań nie widziałas. Dlatego jak Panie miały jeszcze zupę do tego chleba plus kostka masła i miód / 3 plasterki szynki to brałam zupę mleczna z makaronem czy kasze manna. Plus to co mąż mi przywiózł.
Dziś idzie mi po kebaba [emoji7]

reklama
Do góry