reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Troche jestem na forum a troche mnie nie ma, nic mi się nie chce, nawet siedziec przed monitorem mi się nie chce :D
Przejrzałam pogodę po 20 sierpnia ma być już 20 stopni, może do tego czasu wytrzymam, jak tam przeżyłyście szpitalny zaduch ? Byłam na dniach otwartych to powiem wam ze chyba umrę jak przyjdzie mi 3 dni leżeć w takim zaduchu... do tego wyszły mi przebarwienia na nogach... czy mi to po ciąży zejdzie?

Da rade przeżyć, na dworze ponad 30 stopni, ale tu u nas sale 2 osobowe i wszystkie okna i drzwi otwarte i jakiś przewiew jest [emoji5] na pewno, to pewnid przez ciepło, woda się zbiera w organizmie itd

O masakra, kiełbasa? Na zimno? Mój chłop to by się może ucieszył, ale ja nie :p podrzucę Ci tych racuchów :)

Nooo kiełba „z grilla” hahah. Dzięki bardzo chętnie hah :)

Mój już oczywiście „pospal” i zamówi mi chińczyka oczywiście z ostrym sosem hah i przywiezie mi tak za 1,5 h :)

To zjem. Jutro mi do południa jak przyjedzie to przywiezie z 6 szt bułek świeżych, serki jakieś itd

Boże daj do mnie ten deszcz proszę:D
Z chęcią :D chciałabym wyjść na te pół godzinki z małą , mimo, że tak jestem wymęczona już, mało śpię, oczy podkrążone, krwinki w oczach mi popękały, połowie oczu mam czerwonych w środku , ciekawe czy to zejdzie. Wyglądam i czuję się jak zombi. Dlatego dziewczyny, póki możecie, to śpijcie :D

reklama
Do góry