G
gosc12
Gość
Może nie będzie tak źleTzn ze na szarym burym końcu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może nie będzie tak źleTzn ze na szarym burym końcu
Wychodzisz dzisiaj na spacerek ?
Troche jestem na forum a troche mnie nie ma, nic mi się nie chce, nawet siedziec przed monitorem mi się nie chce
Przejrzałam pogodę po 20 sierpnia ma być już 20 stopni, może do tego czasu wytrzymam, jak tam przeżyłyście szpitalny zaduch ? Byłam na dniach otwartych to powiem wam ze chyba umrę jak przyjdzie mi 3 dni leżeć w takim zaduchu... do tego wyszły mi przebarwienia na nogach... czy mi to po ciąży zejdzie?
Chciałam po 18 , przed 19 bo wcześniej gorąco było. To wiatr się ruszył i pada
O masakra, kiełbasa? Na zimno? Mój chłop to by się może ucieszył, ale ja nie podrzucę Ci tych racuchów
Dziewczyny jest fajna apka do sprawdzania po zeskanowaniu kodu kreskowego produktu jego składników i czy są ok czy szkodliwe dla zdrowia
Zobacz załącznik 884272Zobacz załącznik 884274Zobacz załącznik 884275
„Zdrowe zakupy” się nazywa
Ale żenada. Nie postarali się.Ja pierd***, ja już taka głodna i nadzieja na jakieś normalne jedzenie a tu patrzcie... Zobacz załącznik 884238
Z chęcią chciałabym wyjść na te pół godzinki z małą , mimo, że tak jestem wymęczona już, mało śpię, oczy podkrążone, krwinki w oczach mi popękały, połowie oczu mam czerwonych w środku , ciekawe czy to zejdzie. Wyglądam i czuję się jak zombi. Dlatego dziewczyny, póki możecie, to śpijcieBoże daj do mnie ten deszcz proszę
Na pewno nie zaszkodzi [emoji23] nawet dziś położna się śmiała do mnie czy pamiętam że nie ma diety matki karmiącej [emoji23]Daj znać czy zaszkodził małej