reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Troche jestem na forum a troche mnie nie ma, nic mi się nie chce, nawet siedziec przed monitorem mi się nie chce :D
Przejrzałam pogodę po 20 sierpnia ma być już 20 stopni, może do tego czasu wytrzymam, jak tam przeżyłyście szpitalny zaduch ? Byłam na dniach otwartych to powiem wam ze chyba umrę jak przyjdzie mi 3 dni leżeć w takim zaduchu... do tego wyszły mi przebarwienia na nogach... czy mi to po ciąży zejdzie?

Da rade przeżyć, na dworze ponad 30 stopni, ale tu u nas sale 2 osobowe i wszystkie okna i drzwi otwarte i jakiś przewiew jest [emoji5] na pewno, to pewnid przez ciepło, woda się zbiera w organizmie itd

O masakra, kiełbasa? Na zimno? Mój chłop to by się może ucieszył, ale ja nie :p podrzucę Ci tych racuchów :)

Nooo kiełba „z grilla” hahah. Dzięki bardzo chętnie hah :)

Mój już oczywiście „pospal” i zamówi mi chińczyka oczywiście z ostrym sosem hah i przywiezie mi tak za 1,5 h :)

To zjem. Jutro mi do południa jak przyjedzie to przywiezie z 6 szt bułek świeżych, serki jakieś itd

Boże daj do mnie ten deszcz proszę:D
Z chęcią :D chciałabym wyjść na te pół godzinki z małą , mimo, że tak jestem wymęczona już, mało śpię, oczy podkrążone, krwinki w oczach mi popękały, połowie oczu mam czerwonych w środku , ciekawe czy to zejdzie. Wyglądam i czuję się jak zombi. Dlatego dziewczyny, póki możecie, to śpijcie :D

reklama
Do góry