reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziękuje :3 właśnie dzwoniłam do lekarza prowadzącego i go chyba obudziłam hah, ale mówił żeby przyjechać do szpitala :) także mój już znosi moje torby i jedziemy zaraz. Bo skurczyki nadal tak co 4-7 min są. Fajnie, ze już rodzilyscie to będzie mi mówić co robić haha [emoji5]

Powodzenia :)

reklama
Dziękuje :3 właśnie dzwoniłam do lekarza prowadzącego i go chyba obudziłam hah, ale mówił żeby przyjechać do szpitala :) także mój już znosi moje torby i jedziemy zaraz. Bo skurczyki nadal tak co 4-7 min są. Fajnie, ze już rodzilyscie to będzie mi mówić co robić haha [emoji5]
Powodzenia! ;*

@miloscwczasachpopkultury oooo zaczęło sie cos , bardzo mocno trzymam kciuki , bo chyba sie rozkręca .

A ja w nocy czułam bóle brzucha , i od rana mam cmienie jak na okres , ale nie bardzo silne , za to jest co jakis czas juz od 2 h . I teraz mam dylemat - brać zastrzyk na zakrzepicę czy lepiej nie.. ehh gdyby mi ten czop zaczął odchodzić czy cos to bym nie brała a tak to nie wiem co robić , bo moze takie bóle jak na miesiączkę wcale nie sa oznaka porodu . Niby druga ciąża a człowiek głupi ,bo poprzednio było zupełnie inaczej :(

A ja w nocy czułam bóle brzucha , i od rana mam cmienie jak na okres , ale nie bardzo silne , za to jest co jakis czas juz od 2 h . I teraz mam dylemat - brać zastrzyk na zakrzepicę czy lepiej nie.. ehh gdyby mi ten czop zaczął odchodzić czy cos to bym nie brała a tak to nie wiem co robić , bo moze takie bóle jak na miesiączkę wcale nie sa oznaka porodu . Niby druga ciąża a człowiek głupi ,bo poprzednio było zupełnie inaczej :(
Teraz właśnie będziemy się zmagać z tymi dylematami, nie ma na to złotej recepty niestety :/ u mnie dopiero jutro będzie 3 tyg do terminu i chyba tak będę patrzeć, ale jak będę miała bardzo mocne bóle to sama nie wiem.

@miloscwczasachpopkultury oooo zaczęło sie cos , bardzo mocno trzymam kciuki , bo chyba sie rozkręca .

Przerąbane z tym zastrzykiem, ale ja bóle jak na okres mam już od długiego czasu, niby też drugi poród a momentami się zastanawiam czy pamiętam ten ból który już był porodowy. W internecie piszą że skurcze zaczynają się od góry brzucha a ja wcale tego tak nie pamiętam, wydaje mi się że był jak na okres tylko mocny i bolał też mocno krzyż.

D
@Ewka34 Trzymam kciuki za wypis dziś:) wiem jak bardzo chcesz do domu :)
Dzieki.. kurde juz nie moge patrzec na to ile razy oni ja kluja itd teraz ja zabrali na podanie antybiotyku..
Hej dziewczyny :)

@Maljan gratulacje :) ♥️♥️♥️ odpoczywaj :)
@miloscwczasachpopkultury oby się rozkręcilo :)
@Ewka34 trzymam kciuki za wyjście do domciu :)

A ja leżę i się poce :D Dziś nic nie robie, obiad mam od wczoraj więc luzik :)
Czeka na mnie sterta prasowania ale nie wiem kiedy sie doczeka, niedługo będziemy chodzić z gołym dupskiem :)
Dzieki :*

reklama
Przerąbane z tym zastrzykiem, ale ja bóle jak na okres mam już od długiego czasu, niby też drugi poród a momentami się zastanawiam czy pamiętam ten ból który już był porodowy. W internecie piszą że skurcze zaczynają się od góry brzucha a ja wcale tego tak nie pamiętam, wydaje mi się że był jak na okres tylko mocny i bolał też mocno krzyż.
Ja nie mialam od gory brzucha skurczy.. tylko takie na dole megaaa mocne..

Do góry