Becikowego jeszcze nie skkadalismy. Bo Damian musi do przychodni jechać po to zaświadczenieDaj znać jak dostaniesz, jestem ciekawa ile to trwa. Becikowe pewnie najszybciej
reklama
Fiorna
Fanka BB :)
Oj ja nawet nie mam takiego rozmiaru ale nie spodziewam sie takiego malenstwa, raczej nie mialby po kim byc malutki tez wzielam tetry i flanele. To ja chyba wypakuje ten kocyk bo wszystko i tak na styk wcisniete
Ja torby dopiąć nie mogę ja te w rozmiarze 50 mam bo dostałam od kuzynki po jej synku, sama raczej bym takiego rozmiaru nie kupowała
Fiorna
Becikowe jak sie złoży do 10go dni miesiąca to jest wypłacane do końca miesiąca, jeśli po 10tym to do końca przyszłego miesiąca
@Fiorna u nas w mopsie gdzie sie składa to nie trzeba nic przynosić ze skarbówki, oni samo sobie ściagają informacje o dochodach, może u Was tez tak jest
Oby tak było bo żyjemy w 21 wieku a niektóre sprawy urzędowe wymagają tyle papierologi że szlag człowieka trafia
GorzkaPomarańcza
Ja sie spakowalam w walizke a malego w torbe mala i obie ledwo sie dopielyJa torby dopiąć nie mogę ja te w rozmiarze 50 mam bo dostałam od kuzynki po jej synku, sama raczej bym takiego rozmiaru nie kupowała
madziula92
Moje torby leżą już od 2 tygodni na kartce mam napisane co muszę w ostatniej chwili dopakować mąż dziś w końcu przywiesił lampki nocne, jutro zacznę ogarniać kącik dla małego w naszej sypialni ale tu spokój i tak mało postów do nadrabiania ciekawe co u @Maljan i @miloscwczasachpopkultury
Anulaa88
Maljan się odezwie na pewno, jak będzie mogła[emoji4][emoji4][emoji4]Ma ktoś kontakt z @Maljan ? Wiecie co u niej?
Jeden krok do przodu [emoji4] ja się założę, że w mojej torbie na bank czegoś brakuje[emoji16]U mnie wlasciwie wszystko musze wziac a listy nie dostalam ze szpitala, na stronie tez napisane tylko ogolnie wiec spakowalam wedlug list, ktore znalazlam juz mi troche lzej na serduszku
miloscwczasachpopkultury
Moje torby leżą już od 2 tygodni na kartce mam napisane co muszę w ostatniej chwili dopakować mąż dziś w końcu przywiesił lampki nocne, jutro zacznę ogarniać kącik dla małego w naszej sypialni ale tu spokój i tak mało postów do nadrabiania ciekawe co u @Maljan i @miloscwczasachpopkultury
Moje torby już od 32 tygodnia leżą i czekają, ale Kornelia uparta i nieznośna po mnie [emoji28] za godzinkę zostaje 1 dzień do jej „wyjścia”, ale coś się nie zapowiada.
Ja was podczytuje cały dzień, ale dostałam jakiejś już depresji od tego wyczekiwania na jakikolwiek znak rozpoczęcia także nawet nic nie pisałam, bo leżę pół dnia w łóżku.
Zamówiliśmy dziś firankę w leroy do pokoiku małej, 50 zł wyszło i do odbioru w poniedziałek. Jeszcze tylko jutro wypełnię papiery do pracy, bo już wcześniej dostałam od szefowej, te które po porodzie podwiezieni i tyle. No i żarówki dwie słabsze do tych lampek na ścianie u małej i gotowe. Ah no i wyparzyć by wypadało części od laktatora, skoro go chce wziąć na wszelki do szpitala. Jeśli nic nie ruszy to 8 sierpnia mam w szpitalu się stawić [emoji25]
madziula92
Moje torby już od 32 tygodnia leżą i czekają, ale Kornelia uparta i nieznośna po mnie [emoji28] za godzinkę zostaje 1 dzień do jej „wyjścia”, ale coś się nie zapowiada.
Ja was podczytuje cały dzień, ale dostałam jakiejś już depresji od tego wyczekiwania na jakikolwiek znak rozpoczęcia także nawet nic nie pisałam, bo leżę pół dnia w łóżku.
Zamówiliśmy dziś firankę w leroy do pokoiku małej, 50 zł wyszło i do odbioru w poniedziałek. Jeszcze tylko jutro wypełnię papiery do pracy, bo już wcześniej dostałam od szefowej, te które po porodzie podwiezieni i tyle. No i żarówki dwie słabsze do tych lampek na ścianie u małej i gotowe. Ah no i wyparzyć by wypadało części od laktatora, skoro go chce wziąć na wszelki do szpitala. Jeśli nic nie ruszy to 8 sierpnia mam w szpitalu się stawić [emoji25]
Musisz mieć nadzieję, że lada dzień coś ruszy nie ma się co dołować ja ten księżyc i gwiazdkę kupowałam w ikei, i od razu żarówki do nich też w ikei led i tak fajnie delikatnie świecą ja już jakiś czas temu wyparzyłam laktator i leży już w torbie
reklama
GorzkaPomarańcza
Ja jutro zaczynam 39 tydzien wiec pomyslalam, ze czas najwyzszy [emoji23] tez napisalam sobie taka karteczke co dolozyc w ostatniej chwiliMoje torby leżą już od 2 tygodni na kartce mam napisane co muszę w ostatniej chwili dopakować mąż dziś w końcu przywiesił lampki nocne, jutro zacznę ogarniać kącik dla małego w naszej sypialni ale tu spokój i tak mało postów do nadrabiania ciekawe co u @Maljan i @miloscwczasachpopkultury