Paulana
Fanka BB :)
Tak. I wysłał mnie do szpitala
Czyli temperatura bez powodu się nie pojawiła widzisz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. I wysłał mnie do szpitala
Oj to musisz się przełamać. Wydaje mi się że szczególnie cieszą rzeczy dla dzieci a też nie są jakieś bardzo trudneAle ekstra Ci wyszedł ten kocyk.
Ja też jestem samoukiem jeżeli chodzi o szycie, ale ja tylko szyłam firanki, coś tam skróciłam i wszywalam zamki. Jakoś brakuje mi odwagi, żeby spróbować coś innego.
Ooo też mnie zaskoczyło podejście do golenia [emoji14]Link do: Jak przygotować ciało do szpitala do porodu? - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet nie wiem czy widzialyscie. Najbardziej zaskoczyl mnie wpis o goleniu sie do porodu
Moja mala jest naswietlana juz trzeci raz dzis pojechala ,mowili ze do jutra do 15 ,beda mi ja dawac tylko na karmienie.. jestem zalamana.. mam ochote ukrasc ja i uciec z tego szpitala.. jak nie wenflon to naswietlanie.. ryczec mi sie chce
Moja mala jest naswietlana juz trzeci raz dzis pojechala ,mowili ze do jutra do 15 ,beda mi ja dawac tylko na karmienie.. jestem zalamana.. mam ochote ukrasc ja i uciec z tego szpitala.. jak nie wenflon to naswietlanie.. ryczec mi sie chce
Ponoc tak.. miala delikatnie zolta szyjkeZoltaczke ma?
Staram sieEwka ale jeśli jest potrzeba to nic nie zrobisz. Skoro to dla jej dobra. Uzbroj się w cierpliwość, wiem że ciężko ale no musisz dla małej nie zawsze początki są idealne.