reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ale ekstra Ci wyszedł ten kocyk.
Ja też jestem samoukiem jeżeli chodzi o szycie, ale ja tylko szyłam firanki, coś tam skróciłam i wszywalam zamki. Jakoś brakuje mi odwagi, żeby spróbować coś innego.
Oj to musisz się przełamać. Wydaje mi się że szczególnie cieszą rzeczy dla dzieci a też nie są jakieś bardzo trudne:)

Moja mala jest naswietlana :( juz trzeci raz dzis pojechala ,mowili ze do jutra do 15 ,beda mi ja dawac tylko na karmienie.. jestem zalamana.. mam ochote ukrasc ja i uciec z tego szpitala.. jak nie wenflon to naswietlanie.. ryczec mi sie chce :(

Moja mala jest naswietlana :( juz trzeci raz dzis pojechala ,mowili ze do jutra do 15 ,beda mi ja dawac tylko na karmienie.. jestem zalamana.. mam ochote ukrasc ja i uciec z tego szpitala.. jak nie wenflon to naswietlanie.. ryczec mi sie chce :(

Ewka ale jeśli jest potrzeba to nic nie zrobisz. Skoro to dla jej dobra. Uzbroj się w cierpliwość, wiem że ciężko ale no musisz dla małej :) nie zawsze początki są idealne.

reklama
Do góry