reklama
Maljan
Fanka BB :)
Przykro mi musisz być dzielna, trzymam kciuki za Ciebie i Małą [emoji8]Moja mala jest naswietlana juz trzeci raz dzis pojechala ,mowili ze do jutra do 15 ,beda mi ja dawac tylko na karmienie.. jestem zalamana.. mam ochote ukrasc ja i uciec z tego szpitala.. jak nie wenflon to naswietlanie.. ryczec mi sie chce
oliwiapatrycja
W czwartek bedzie mieć 2 tygodnieTo dobrze, że miałaś męża przy sobie przez te pierwsze dni. To Twoja malutka już ma z dwa tygodnie ? Kiedy to zleciało i jak Wam idzie karmienie itp ? Ciekawa jestem jak to będzie później. Czy cały czas takie karmienie przewijanie co dwie godziny i na nic więcej nie ma czasu ?
I nie piecze po octanisepcie ? Też będę psikala w domu i podlewała. Tu już wytrzymam bez tego.
Dziękuje :* ja jak na nią patrzę to widzę swoją mamę. K tez mówi , że jest podobna do mnie i tez widzę podobieństwo ale jednak cała babcia kiedy wyszłaś na pierwszy spacer ? Zastanawiam się czy pod koniec tygodnia bym już mogła wyjść z mala na troszkę , to znaczy też w sumie nie wiem na ile bym mogła
Ja byłam w szpitalu w poniedziałek w czwartek urodzilam a niedzielę wyszliśmy że szpitala i już liczę łącznie pobyt w szpitalu tydzień a karmienie od początku dobrze , ladnie ssie , po porodzie jak polozyli na brzuchu i zaraz do piersi to zaraz zaczęła ssać , wyszła i odrazu głodna
A rana po octenisept mnie nie szczypała karmie różnie na żądanie a nie tak co 3 godz i wybudzają jak niektórzy robią . Z przewijaniem to jest różnie czasem tak jest że zmienię pieluszkę posmaruje pupke nie zdążę czystej założyć a ona już kupke zaczyna robić . a na spacer to chyba z 4 dni po wyjściu ze szpitala , ale specer wokół domu tak ze 30 min pewnie bo bardzo goraco bylo, wychodzimy sobie na dwor kolo domu codziennie po południu jak już trochę chłodniej . Okna mamy cały dzień otwarte , tylko przed kapiela zamykam w pokoju gdzie ja kapie
martini87
@Bajunia super, że jesteś już w domku. Odpoczywaj i ciesz się córeczką i mężem
@Vanilia120 powodzenia jutro, jak już bedziesz wiedziała to daj znać co lekarze postanowili
@Vanilia120 powodzenia jutro, jak już bedziesz wiedziała to daj znać co lekarze postanowili
ja też nie wiem skąd w Was takie pokłady energii podzielcie sięSkąd wy macie tyle siły i energii?
Ty chyba nie wiesz co oznacza leżec non stopU mnie to pozory, tak to non stop leżę. Dziś się w końcu zmotywowałam. Poszłam jeszcze do sklepu po snickersa, mleczko czekoladowe do picia i gazetkę. Teraz już leżę, brzuch napiety, ale niedziwne skoro dziś łącznie pół godziny po schodach, sprzątanie, pranie, z pieskiem raz
miloscwczasachpopkultury
Moja dziś dziwnie aktywna o tej porze i napiera rączkami i główka chyba na krok, bo nieraz zaboli [emoji16][emoji110][emoji110]
A co się dzieje?
Wysokie gorączkiA co sie dzieje?
Haha dzięki :* chociaż my żadnego podobieństwa do siebie z mężem nie widzimy [emoji23] ale z bratem są do siebie dość mocno podobni (mimo że ojciec biologiczny inny)@KatiNails na tym zdjęciu co dodalas dziś na Fb to mała jest podobna do Ciebie [emoji173]️
Załączniki
G
gosc12
Gość
Ładnie Ci ciągnie ? Ja musiałam mała wybudzić , nie chciała wstać tak się najadła wcześniej moim mlekiem o 19. I o 24 chciałam ją nakarmić to nie chciała złapać .. musiałam dać butelkę a tak bardzo nie chciałamMajeczka dobrze :* je i śpi :* ja na antybiotyku.
reklama
Meml
Ale wiesz czym spowodowane v takie wysokie gorączki?Wysokie gorączki Haha dzięki :* chociaż my żadnego podobieństwa do siebie z mężem nie widzimy [emoji23] ale z bratem są do siebie dość mocno podobni (mimo że ojciec biologiczny inny) Zobacz załącznik 883539
Słodziaki