reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wszedł jak byliśmy w domu bo najpierw nas Damian przywiózł do domu, a potem pojechał po Aleksa. Siedziałam w salonie, on w korytarzu zobaczył torby. I już zaczął się cieszyć i śmiać że Mama. Wszedł i tak przystanal i jeszcze bardziej szczęśliwy bo Maja [emoji173]️ ja Świeczki w oczach. Całował ja, dał jej misia, tacie powiedział żeby tak głośno nie mówił bo Maja śpi [emoji23] ale teraz jak pierwsza euforia minęła to się bawi i nawet nie zwraca na nią uwagi :) w sumie ni.mc dziwnego skoro ona tylko je i śpi [emoji23]
Jak wspaniale [emoji7]

reklama
@Gienio trzymam kciuki, żeby było wszystko ok. Jutro zgłaszasz się z rana do szpitala?

@KatiNails Aleks jest przeuroczy[emoji16]zobacz, jak dorośle zareagował [emoji16]

A co do twojej gorączki... wysoka jest? Może faktycznie, to jakieś przegrzanie[emoji8] Dobrze, że twoja mama to jednocześnie wykwalifikowana pomoc [emoji8]
Tak jutro raniutko mam powtórkę KTG i ciśnienia i chcą mnie wziąć na oddzial na obserwacje , która moze zakończyć sie wyjściem po 2 dniach albo cesarskim cięciem w tym tygodniu . To bedzie zależało od wynikow.

Przepływy sa super , ale nadal hypotrofia- ja juz jestem głupia i nic nie rozumiem . Dzis waga 2540 G Lekarz chce mnie przyjąć na oddział patologii ze względu na ciśnienie do obserwacji ,teraz mi mierzyli to juz było prawidłowe , wiec zdecydowałam wrócić do domu wykapać sie - spakować i jutro rano stawić w szpitalu . Podobno ten wynik KTG jest Ok , to co nie jest to moje ciśnienie i to ze dziecko słabo rośnie mimo dobrych przepływów .
To może lepiej żebyś jutro pojechała do tego szpitala i pozostała kilka dni pod kontrolą. Nie martw się, będzie dobrze wszystko :)

Ja dziewczyny dziś od rana złe się czuje, przeszło trochę popołudniu, a teraz na wieczór znow i do tego doszły bóle na dole brzucha takie spinanie, nie wiem czy to skurcze czy nie? :/ czy mam brać zastrzyk i położyć się spac czy może nie brać i jechac do szpitala z tym. Raczej byłabym za tym pierwszym, ale boje się ze wezmę zastrzyk i będzie jeszcze gorzej, a po zastrzyku musiałabym odczekać przynajmiej 12h, żeby jakiegoś krwotoku nie było w razie czego...

Jednak wychodze za pare dni.. mala ma zle wyniki i wdrozyli antybiotyk dozylnie.. gosciu twierdzi ze to przez okres okoloporodowy jakas bakteria sie wdarla.. teraz ma na raczce wenflon wbity :( a ja glupia rycze.. :(
O kurdę, niefajnie ale przynajmniej wykryli to teraz kiedy jesteście w szpitalu i działają. Nie martw się będzie dobrze choć pewnie widok wenflona w tak maleńkiej rączce przeraża.

Ja dziewczyny dziś od rana złe się czuje, przeszło trochę popołudniu, a teraz na wieczór znow i do tego doszły bóle na dole brzucha takie spinanie, nie wiem czy to skurcze czy nie? :/ czy mam brać zastrzyk i położyć się spac czy może nie brać i jechac do szpitala z tym. Raczej byłabym za tym pierwszym, ale boje się ze wezmę zastrzyk i będzie jeszcze gorzej, a po zastrzyku musiałabym odczekać przynajmiej 12h, żeby jakiegoś krwotoku nie było w razie czego...
Takie spinania to raczej skurcze. Nie mam pojęcia co do tego zastrzyku.

Jednak wychodze za pare dni.. mala ma zle wyniki i wdrozyli antybiotyk dozylnie.. gosciu twierdzi ze to przez okres okoloporodowy jakas bakteria sie wdarla.. teraz ma na raczce wenflon wbity :( a ja glupia rycze.. :(
Ewka nie martw się, dobrze ze to wyszło jeszcze teraz jak jestescie w szpitalu i mała już dostała antybiotyk. Mam nadzieje, ze wyniki szybko się poprawia :) Trzymaj się ;*

reklama
Do góry