Wstałam po 12h. Czyli tak jak pionizuja.Z czego się to bierze? Za szybko wstałaś? Czy to norma? [emoji4]
Ale ja się super od początku czułam i się może gdzieś przeciazylam ja już chodzę wyprostowana że po mnie wg nie widać że 28 miałam cesarke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wstałam po 12h. Czyli tak jak pionizuja.Z czego się to bierze? Za szybko wstałaś? Czy to norma? [emoji4]
Albo może trzeba trochę o tym "zapomnieć", tzn wiadomo, że tak się nie da, ale znaleźć sobie jakieś zajęcie itp. Bo takie myślenie w kółko o tym samym i tak nic nie przyspieszy, a tylko źle wpływa na naszą psychikę Już mnie mąż wczoraj "ochrzanił", że tak się nakręcam, że nawet termin jeszcze nie minął, a przecież może też urodzić się kilka dni po terminieU mnie to samo. Może trzeba się wpatrywac w zdjęcia urodzonych już dzieci. Może się skusza i przyjdą do nas
Kurczę, to raczej ciężko leżeć jak co chwilę musisz wstawać.Leżeć. Pić dużo wody i kawy. Jak leżysz to tak nie czuć. Gorzej jak wstajesz
W takim razie trzymam kciuki, żeby szybko Ci bóle głowy przeszły[emoji8] i w domu na pewno będzie inaczej[emoji16]Wstałam po 12h. Czyli tak jak pionizuja.
Ale ja się super od początku czułam i się może gdzieś przeciazylam ja już chodzę wyprostowana że po mnie wg nie widać że 28 miałam cesarke
O jejku[emoji852] Wietrz tam często..@Maljan
@Anulaa88
Dziękuje , dobrze mała dzisiaj wazy 3600.
Co jakiś czas ja przystawiam do piersi, ile pociągnie tyle zje, jak widzę , że znowu chce to znowu ja biorę. Trochę się tak pomeczymy póki nie będę miała normalnie mleka ale wolę to niż sztuczne dokarmianie rana mnie strasznie boli po nacięciu i rana w środku bo pękła mi pochwa przy porodzie ogólnie wszytko boli, ledwo chodzę, ale jak patrzę na tego mojego darciuszka to wszystko przechodzi [emoji173]️
Nie chcę cię straszyć ale żeby was puścili do domu to mala musi ważyć mniej więcej tyle samo co się urodziła. Mój syn urodził się z wagą 3780 i nie puścili nas po 3bo ważyli 3620. Też karmiłam tylko cyckiem plus swoim ściągniętymi mlekiem. Jakaś położna mi podpowiedziała, żebym dokarmiła mm i tak zrobiłam podfutrowałam go dodatkowo między cyckiem mm i na drugi dzień wazyl 3800 wyszliśmy na następny dzień. Ba samym cycu jeszcze ze 2-3dni byśmy leżeli zanim przyszedł nawał pokarmu.@Maljan
@Anulaa88
Dziękuje , dobrze mała dzisiaj wazy 3600.
Co jakiś czas ja przystawiam do piersi, ile pociągnie tyle zje, jak widzę , że znowu chce to znowu ja biorę. Trochę się tak pomeczymy póki nie będę miała normalnie mleka ale wolę to niż sztuczne dokarmianie rana mnie strasznie boli po nacięciu i rana w środku bo pękła mi pochwa przy porodzie ogólnie wszytko boli, ledwo chodzę, ale jak patrzę na tego mojego darciuszka to wszystko przechodzi
W nocy miałam kilka skurczów, które mnie wybudzały ale nic więcej sie z tego nie rozkręciło. Teraz też podbrzusze troszkę pobolewa jak na okres co jakiś czas ale nic więcej się nie dzieje. Na szczęście ani razu w nocy nie rozbolały mnie pachwiny jak wstawałam do wc i młody w brzuszku grzecznie spał całą noc
No to prawda i ja się zgadzam tylko to takie trudne jak człowiek w ta pogodę po prostu zdycha. Ja wczoraj mialam totalny spadek formy. Dziś lepiej. Mój nawet w domu został. Pospalismy do 10tej. Zrobię jakiś obiad i shoping spożywczy. Jeszcze to ktg, więc dzień zleci.Albo może trzeba trochę o tym "zapomnieć", tzn wiadomo, że tak się nie da, ale znaleźć sobie jakieś zajęcie itp. Bo takie myślenie w kółko o tym samym i tak nic nie przyspieszy, a tylko źle wpływa na naszą psychikę Już mnie mąż wczoraj "ochrzanił", że tak się nakręcam, że nawet termin jeszcze nie minął, a przecież może też urodzić się kilka dni po terminie
Zobaczę jak będzie z Maluszkiem ale jak w miarę to też mam plan się zapisać na fitness dla mam z maluszkamiJa już +13kg i też mam zamiar porządnie wziąć się w garść po porodzie i najpierw spacerki, a później jak już lekarz pozwoli, to chcę się zapisać na jakiś fitness. Myślę, że to mnie bardziej zmobilizuje niż ćwiczenia samej w domu