Super grstukacje [emoji7]Michalinka Gaja ur.29.07 waga 3300 sn godz. 9.15
reklama
Mikasa7
Fanka BB :)
Gratulacjeeeeeee, nareszcie szybko poszlo, jak się czuje dzielna Mama????:*:*:*Michalinka Gaja ur.29.07 waga 3300 sn godz. 9.15
E
Ewka34
Gość
Boli mnie tylek i krocze troche dziekuje :*Gratulacjeeeeeee, nareszcie szybko poszlo, jak się czuje dzielna Mama????:*:*:*
GorzkaPomarańcza
Gratulacje pokaz malego uparciuszka jak porod?Michalinka Gaja ur.29.07 waga 3300 sn godz. 9.15
miloscwczasachpopkultury
Michalinka Gaja ur.29.07 waga 3300 sn godz. 9.15
Gratulacje kochana [emoji5][emoji736]
Anulaa88
Gratulacje![emoji8] życzę szybkiego powrotu do "siebie"[emoji16][emoji16][emoji16]Michalinka Gaja ur.29.07 waga 3300 sn godz. 9.15
miloscwczasachpopkultury
Emocjonująca ta niedziela. Ja również myślę że dziewczyny już po i właśnie dochodzi do nich szczęście
Mam nadzieję że Alicja z Michasią rozpoczęły na dobre sierpniowe porody przyznam że mam taka nadzieję bo u mnie dalej spadkowo. Mam ochotę beczec i chyba beczec będę bo pomyślałam że może mi ulzy.
To co, która następna?? Siebie nie sugeruje już ale może @miloscwczasachpopkultury @Maljan albo @Paulana ???
@KatiNails Maja jest piękna. Taka opatulona nie wydaje się być nawet taka malutka
Oj ja bym chciała już na dniach. Szczególnie po tych wczorajszych mocnych skurczach co 5 min, aż mnie wmurowało, tak bolało. Ale przeczekałam i się uspokoiło
Paulana
Emocjonująca ta niedziela. Ja również myślę że dziewczyny już po i właśnie dochodzi do nich szczęście
Mam nadzieję że Alicja z Michasią rozpoczęły na dobre sierpniowe porody przyznam że mam taka nadzieję bo u mnie dalej spadkowo. Mam ochotę beczec i chyba beczec będę bo pomyślałam że może mi ulzy.
To co, która następna?? Siebie nie sugeruje już ale może @miloscwczasachpopkultury @Maljan albo @Paulana ???
@KatiNails Maja jest piękna. Taka opatulona nie wydaje się być nawet taka malutka
Dzień dobry właśnie chciałam się zapytać czy ktoś dziś coś czuje bo u nas ostatnio się dzieje na forum. Ja jeszcze w dwupaku. Dziś rano poczułam ból brzucha ale okazał się to bąk hahahahaha
Mikasa7
Aż się posikalam kocham Was, kocham to forum i chyba jesteście częścią mojego zyciaDzień dobry właśnie chciałam się zapytać czy ktoś dziś coś czuje bo u nas ostatnio się dzieje na forum. Ja jeszcze w dwupaku. Dziś rano poczułam ból brzucha ale okazał się to bąk hahahahaha
reklama