reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kasia ile macie stopni ? Widzę że dzieciaczki są konkretnie opatulane. Myślałam że jednak się je lżej ubiera. Też myślę pod kątem wyjścia ze szpitala co przygotować. A Wy kiedy wychodzicie?

Majeczka jest prześliczna :))
Maja to wczesniak. Ja sama nie jestem za takim opatulanien ale ona zaraz ma czkawke bo ciepło trochę traci. Na polu upał a w szpitalu dość znosnie. Tym bardziej że jestem sama na 6 osobowej sali więc duża przestrzeń, nie jest duszno. Rolety nam przysłoniły. Maja ma w sumie body z długim rękawem, polspiochy i zawinieta w rożek.
Jeśli będą wyniki ok to może już jutro.

reklama
Maja to wczesniak. Ja sama nie jestem za takim opatulanien ale ona zaraz ma czkawke bo ciepło trochę traci. Na polu upał a w szpitalu dość znosnie. Tym bardziej że jestem sama na 6 osobowej sali więc duża przestrzeń, nie jest duszno. Rolety nam przysłoniły. Maja ma w sumie body z długim rękawem, polspiochy i zawinieta w rożek.
Trzymam kciuki Kasiu za szybkie wyjście[emoji4] Majeczka jest cudna[emoji7]

@klaudiaa975 jesteś dzielna![emoji16]

Wiedziałam, że się umówiłyście[emoji23][emoji23][emoji23]
Trzymam kciuki![emoji3][emoji16]
Mam nadzieję, że w tej chwili już jesteś przy końcówce[emoji16]

Ja z Tobą zostanę [emoji16] Nie martw się[emoji16][emoji16]
Ja mam nadzieję że dziewczyny są już po :D

Malutka jest słodka ❤️ Szybciutko do domku jakby już jutro po cc, życzę Wam tego :) Ja szpitali nie lubie...

Dziękuje :-* a myślisz , że położą mnie na salę i będą czekać ? I jest noc, mój będzie mógł zostać ze mna i moja mama ? Bo któreś z nich będzie przy porodzie, a jak ich wysłać do domu to nagle nie wrócą bo to jednak kawałek drogi .. :( myśleliśmy żebym się położyła u siebie w mieście ale zrezygnowaliśmy bo lekarzy jest trzech, wszyscy na nich narzekają, piją na dyżurach i ogólnie krzyczą na rodzące, mają wszystko gdzieś .. a w Kielcach jest mój lekarz , lepsza opieka i 3 stopień , to chyba dobrze , że jedziemy dalej ? Bo już nie wiem :/
Ja też planuję jechać ok 50 km do innego szpitala jeśli porod mi się łagodnie zacznie. W moim mieście też jest szpital ale miałam okazje poznać kilku z tutejszych lekarzy i są kiepscy i same dziadki, którzy już dawno powinni być na emeryturze :o

Emocjonująca ta niedziela. Ja również myślę że dziewczyny już po i właśnie dochodzi do nich szczęście:)
Mam nadzieję że Alicja z Michasią rozpoczęły na dobre sierpniowe porody ;) przyznam że mam taka nadzieję bo u mnie dalej spadkowo. Mam ochotę beczec i chyba beczec będę bo pomyślałam że może mi ulzy.
To co, która następna?? Siebie nie sugeruje już ale może @miloscwczasachpopkultury @Maljan albo @Paulana ???
@KatiNails Maja jest piękna. Taka opatulona nie wydaje się być nawet taka malutka :)

Klaudia975 mam nadzieję, że już tulisz Alicję [emoji4]

Ewka34 tak myślałam, że po odejściu czopa w końcu w nocy zaczniesz rodzić. Szybkiego porodu [emoji5]

Katinails słodziutka Maja. Mam nadzieję, że jutro wyjdziecie

Ja też dziś w nocy spać nie mogłam. Obudziłam się o 1 i do 4 nie spałam [emoji57]

reklama
Dzień dobry.

O matko Ewa i Klaudia rodzą razem:) ale jaja...wiedziałam, że sie umówiły:)
Może już tulą swoje córeczki.

Gienio, ja zaczekam z tobą:) jeszcze z 8-10dni chociaż chciałabym wytrzymać bo do to mam 28dni jeszcze.

Do góry