Paulana
Fanka BB :)
Boje sie bardzo , ze cos jest nie tak . Ciąża przebiegała idealnie , nie wiem skad te problemy .
A co specjaliści na to wszystko??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boje sie bardzo , ze cos jest nie tak . Ciąża przebiegała idealnie , nie wiem skad te problemy .
Dzieki wiem na co stac ten szpital ,wiec wiem ze niepotrzebnie bym tam jechala i tylko nerwy stracila a tak.. jestem w domu.. slysze jak mezul drze pape bo spiewa w wannie.. pelen relaks [emoji23] takze poczekam az sie rozkreci cos i wtedy na pewniaka pojadeJa nie chcę nic źle podpowiadać, ale uważam tak jak ty. Czop to tylko czop. Obojętne jakiej jest barwy, to bez niego można urodzić od razu a można jeszcze chodzić w takim stanie np 2 tygodnie. Tak jak któraś dziewczyna tu pisała, to żaden konkretny objaw porodu. W szpitalu tylko stres, a nawet gdyby Cię zostawili, to póki nie ma skurczy, to będziesz tylko tam leżeć. Ja tam jestem zwolenniczką czekania w domu i jechania do szpitala już na "sam koniec"
Jednak te burze, zmiana pogody ciśnienia i pełnia wpływają na to [emoji3]
Dobrze, że z malutką wszystko w porządku i że tobą się ladnie zajęli.Ginekologicznie ok. Z małą ok. Tu im wychodzi na usg 2959g-2978g.
Mocz, kilka próbek z krwi żylnej, krew z tętnicy. Mam jeszcze mieć ekg i nie wiem co jeszcze. Ale spoko lekarze i ginekolog i internista, spoko pielęgniarki.
Młody u teściowej. Mąż ze mną.
Pełnia jak pełnia ale zaćmienie dziś do tego jest już powinno się zaczynać.
Jeszcze ma trochę czasu wiec jeszcze urośnie. Spokojnie... Nasz starszak urodził się z wagą 2350 dwa tygodnie po terminie. Obecnie ma 7 lat i wszystko jest ok! Po prostu taka jego uroda. 2470 g to moze tylko 10 centyl ale to i tak w granicach normy. Będzie dobrzeObecnie 2470 G
Ja bym odpuściła. ☺chyba że lubisz jazdę bez trzymanki ☺Dziękuję Dziewczyny! Z mężem jest lepiej, wychodził teraz z młodym na plac zabaw to nawet zapytał czy do nich zaraz dolacze jest coraz lepiej... ciągle wierzę, że po prostu z tym całym stresem sobie nie poradził...A każdy z nas jest człowiekiem i ma prawo różnie reagować...i różnie dobie radzić...Z czasem wszystkiego się nauczymy.
Dziewczyny, moja Mama jutro wyprawia imieniny, mieszka na wsi, około 1 godz i 15 min kretej i wyboistej drogi od nas... mąż się boi jechać, bo jak się zacznie to ta godzina to jest trochę czasu zwłaszcza,że gbs dodatni itd... ale ja bym pojechała. Nie będę teraz siedzieć jak na bombie i czekać, bo równie dobrze mogę urodzic w połowie sierpnia... to może jakieś głosowanie? jechać czy nie jechać?
Ewa Ty jedz na ip bo ja zawału dostane przez Ciebie. Każde plamienie w ciąży należy skontrolować w szpitalu. Tak mi zawsze mój gin mówi. A krwawienie to bezwzględnieNadal mi odchodzi sluz z krwia czasem wiecej czasem mniej.. skurczy zero tzn byl jeden wiekszy ale to jeden jedyny 2 godz temu
Tez bym wolala jak najmniej czasu spedzic w szpitalu, dlatego bede czekac na regularne czeste skurcze choc mysle, ze krew tez by mnie mogla wystraszyćDzieki wiem na co stac ten szpital ,wiec wiem ze niepotrzebnie bym tam jechala i tylko nerwy stracila a tak.. jestem w domu.. slysze jak mezul drze pape bo spiewa w wannie.. pelen relaks [emoji23] takze poczekam az sie rozkreci cos i wtedy na pewniaka pojade