Paulana
Fanka BB :)
Haha, tak patrzę,że w tej kreacji patrząc centralnie nie widać żebym była w ciazy tylko talii brak,dla porównania profil
Rzeczywiście a z boczku jakbyś piłkę miała pod bluzką
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, tak patrzę,że w tej kreacji patrząc centralnie nie widać żebym była w ciazy tylko talii brak,dla porównania profil
Hyhyhy wez.. co bedzie to bedzie.. a moze mi przyspieszy cosBędzie dobrze[emoji16]
To może już nie idź na spacer, bo jeszcze w trakcie urodzisz[emoji23][emoji16]
Masz taki spiczasty ten brzuch[emoji16]Haha, tak patrzę,że w tej kreacji patrząc centralnie nie widać żebym była w ciazy tylko talii brak,dla porównania profil
Wygladasz cudownie ❤❤❤❤ faktycznie od przodu jakbys w ciazy nie bylaHaha, tak patrzę,że w tej kreacji patrząc centralnie nie widać żebym była w ciazy tylko talii brak,dla porównania profil
Ale piłeczka [emoji7]Haha, tak patrzę,że w tej kreacji patrząc centralnie nie widać żebym była w ciazy tylko talii brak,dla porównania profil
Rzeczywiście a z boczku jakbyś piłkę miała pod bluzką
Masz taki spiczasty ten brzuch[emoji16]
Wygladasz cudownie ❤❤❤❤ faktycznie od przodu jakbys w ciazy nie byla
Dzuekuje ale nie wiem jak Wasze brzuchu ale mój codziennie chyba inaczej wygląda. Niedawno był obniżony, teraz chyba się podniósł... zwariować moznaAle piłeczka [emoji7]
Super, że tak świetnie sobie radzicieMyśle ze szybko pomyślimy o siostrzyczce teraz mam jeszcze mamę i męża ale szczerze mówiąc pomocy nie potrzebuje bo mały śpi i je nie daliśmy rady z kp . Wklęsłe brodawki plus brak pokarmu (próbowałam herbatki , przystawianie z nakładkami ,laktator ) . Podaje bebilon i mały wazy już 2900 (w poniedziałek było 2670). Muszę go budzić 2 razy w nocy bo tak ładnie śpi . Prawie nie płacze . Po porodzie przez pierwsza dobę nie słyszałam jego płaczu i serio się martwiłam o co chodzi jestem zakochana po uszy i szczęśliwa !!!
Spacery były już 3 ale krótkie bo ciepło i dziś się mamy wybrać ale leje
u mnie podobnie-nie zapowiada się na burzęSkierujcie te burze na północ bo u nas w Gdańsku jest 32st w cieniu. W słońcu termometr pokazywał wcześniej 47st