reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja dzisiaj sprzatnelam na półkach, zrobiłam obiad i wstawiłam chleb do mieszania. Także trochę energii chwilowo mi wróciło. Zaraz mam.plan się zabrać za dokończenie kocyka.

Ale się skupiacie na tym czopie strasznie, już niektóre posty pomijam nawet bo opisy czopów to dla mnie za dużo heh.
Myślę że nie ma co się zastanawiać nad tym aż tak bo to akurat słaby objaw porodu, to może znaczyć że urodzicie dziś ,jutro albo za 3 tygodnie.

@KatiNails czyżby Majeczka jednak chciała się pospieszyć. Obyś dała radę jeszcze ta klientke obsłużyć a później odpoczywaj jak kazał lekarz i mam nadzieję że przejdzie.

@Angelika22 śliczności :) dobrze że jesteś taka zadowolona i już myślisz o drugim:) ja przez kiepska ciążę zwlekałam 5 lat także dobre wspomnienia to skarb.

Ostatnia edycja:
Ale dużo naskrobałyście od rana[emoji16]
@Ewka34 ni to powodzenia[emoji3] Chyba się w końcu doczekasz[emoji16]
@KatiNails oby ci się polepszyło[emoji8]

U nas po burzy jest super [emoji16] zaraz idę na drugi spacerek[emoji16] rano pojechaliśmy z mężem i znajomymi do sąsiedniego miasta, bo tam jest taki cudny park, zalew i jest ogólnie cudnie[emoji16] po 2h spacerowania musieliśmy się zbierać, bo burza się zbliżała[emoji4] Ale i tak warto było[emoji16]

Ale dużo naskrobałyście od rana[emoji16]
@Ewka34 ni to powodzenia[emoji3] Chyba się w końcu doczekasz[emoji16]
@KatiNails oby ci się polepszyło[emoji8]

U nas po burzy jest super [emoji16] zaraz idę na drugi spacerek[emoji16] rano pojechaliśmy z mężem i znajomymi do sąsiedniego miasta, bo tam jest taki cudny park, zalew i jest ogólnie cudnie[emoji16] po 2h spacerowania musieliśmy się zbierać, bo burza się zbliżała[emoji4] Ale i tak warto było[emoji16]
Dzieki Aniu jakos sie nie nakrecam :p
Tez jak moj wroci pojdziemy na spacerek.. u mnie mimo burzy jest duszno :(

A my teraz na kebaba podjechaliśmy i zjem chyba tego większego nawet [emoji56][emoji7], a po obiadku zakupy spożywcze i chemiczne, do sinsay wejdę może jakiś spadochron do chodzenia znajdę gdybym miała więcej niż 7 dni być w ciąży, bo już nie mam w co się ubierać, później leroy i firanka dla małej i na końcu poczta i odebrany bazę do fotelika i już luzik.

A na kolacyjkę mój zrobi dziś pewnei swoją cudowna pizzę x 2 [emoji3][emoji7]

reklama
Do góry