reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Witam nową mamę [emoji1] obecnie mieszkam w Limerick. Będę mieć w poniedziałek wizytę w szpitalu. Dobrze, że jesteś pod opieką. Syn trochę się babcią nacieszy [emoji846] sam szpital jest stary, za to położne i lekarze bardzo mili.Jaka ona jest śliczna [emoji7][emoji7] jeszcze trochę i już nie będzie taka żółta.Super pomysł z tym folderem [emoji846]

Ewka34 uwielbiam jaszczurki. Kiedyś miałam kameleona i żółwie stepowe.

Zanka to trochę się CC przyspieszy [emoji4]

Do mnie wczoraj przyszedł basen do porodu i będę w domu próbować porodu domowego. Sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądać.

Ciekawe, która się zdecyduje rodzić w zaćmienie księżyca? [emoji16] Klaudia, może Twoja Alicja się zdecyduje? [emoji6]
Oj nie liczyłabym na to :D ale może się zechce przywitać z rodzicami w końcu ten nasz maluszek ❤️

Dostalam skierowanie na Cc na 13.08
Sporo osób ma wyznaczony 13.08, jako godzinę zero[emoji16]
Będę trzymać kciuki mam nadzieję ze po rozwiązaniu jeszxze się spiszemy i wymienimy doświadczenia. Ja też wszystko chce zrobić żeby karmić bo jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to myślę ze dam radę. Boję się tylko jeśli np. Będzie nagły krwotok przy cesarce to czy będę mieć mleko i tylko tyle bo tutaj będą przystawuac maleństwo do piersi jeśli będę chciała zresztą mąż będzie przy mnie cały czas to obstawa będzie. ;)
Jak będziesz miała ochotę to się dopisz do naszej listy[emoji4] W głównym wątku jest[emoji16]
I jeszcze @oliwiapatrycja czy jakoś tak miała nasza kobitka co już w domku z córcia :)
karkula309 jeszcze [emoji4]
Pozdrawiamy wszystkie ciocie <3
Dzisiaj bylismy na kontroli w przychodni , mała już waży prawie 30 dag więcej od wyjścia ze szpitala , jutro kończymy tydzień :)Zobacz załącznik 881353 Zobacz załącznik 881354
Cudna jest[emoji16]i wydaje się taka maleńka[emoji7]

Może dlatego nic sie nie zaczęło bo leżalaś zamiast szaleć po domu :p
Pewnie nie na każdego te burze działają, ale podobno wtedy zmienia się ciśnienie i dlatego wody mogą łatwiej odejść. A polożna mówiła to na podstawie swojego doświadczenia, że po burzy mają więcej porodów niż w inne dni ;)
Przypomnialo mi sie ze wtedy gdy trafilam do szpitala tez byla pelnia [emoji23][emoji23][emoji23]

U nas tez masakra, w słońcu pewnei tez tyle będzie.. wróciłam z pieskiem i ledwo zipie. Jeszcze tak jak szlam to dziwnie z 3 razy mnie przeszył ból na dół az się wystraszyłam i do domu szybko. Prysznic chłodny i leżę i umieram
U mnie tyle w cieniu, w sloncu nawet nie chce myslec ile... Jedyne wyjście to nie wychodzenie spod zimnego prysznica :D

reklama
U nas tez masakra, w słońcu pewnei tez tyle będzie.. wróciłam z pieskiem i ledwo zipie. Jeszcze tak jak szlam to dziwnie z 3 razy mnie przeszył ból na dół az się wystraszyłam i do domu szybko. Prysznic chłodny i leżę i umieram

Ja już dzisiaj 3 razy prysznic brałam bo umieram a nigdzie wychodzić nie muszę. Mąż zawiózł i odbierze córkę z przedszkola :) liczę na deszcz co go zapowiadali e nic z tego chyba. W nocy widziałam ma być 20 st także też gorąco.
Jeśli kiedykolwiek będę się decydowała na 3 dziecko to celuje w zimę :p

Do góry