reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My po wizycie :)
Dziś 36+4 Mała waży niecałe 2900 :)
Wszystko ok :) Szyjka oczywiscie wysoko :)
Ostatnią wizytę mam 8 sierpnia, to bedzie prawie 39 tydzień i wtedy mi powie kiedy mam się stawić na patologię ciazy i wpisza mnie w plan na cc :)
Ładnie już waży [emoji16]
Dostałam dzisiaj mały prezencik od poloznej
Zobacz załącznik 880943

Dzisiaj Marta dzwoniła, że była z babcia na zakupach w Rossmannie i pokazywała co kupiła. Kupiła dla Braciszka misia z pozytywką i coś z Nuka, ale nie widzialam dobrze co. Dla mnie kupiła pomadkę, kredkę do oczu i cienie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️. Moje słoneczko [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Kochana córeczka[emoji16]jak myśli o wszystkich[emoji16]

reklama
Umylam okna balkonowe w sypialni i corki :D teraz salon i kuchnia..
Ale za chwile :D dobrze ze te okna balkonowe sa zamkniete i umylam tulko zewnetrzne czesci obsrane od robali ;) inaczej bym chyba umarla z wycienczenia.. bo sa podwojne czyli tak jak bym miala zamiast dwoch to cztery okna balkonowe ;) no i dobrze ze wczesniej umylam miedzy skrzydlami hyhy tylko wystarczylo przetrzec..
Ze Ty masz jeszcze tyle siły, jestem pelna podziwiu. Ja w ten upał to mam problem, żeby wyjsc na gore po schodach, schodzę i klade się pod wiatrak i nogi do góry oczywiście :p

Nie dość że na kulkach Nasiedziałam się dwie godziny i nic nie robiłam, to teraz też mam chwilę dla siebie :D
15 zł warte tylko czasu spokoju [emoji23] [emoji23]
Także zapamiętajcue na przyszłość ta zaletę sal zabaw tego typu [emoji23]
Jem zupę i też idę na drzemke a co [emoji23]
PicsArt_07-24-02.44.22.jpg

Załączniki

• PicsArt_07-24-02.44.22.jpg
    PicsArt_07-24-02.44.22.jpg
    75 KB · Wyświetleń: 364
IMG_0449.jpg
Moja siostra nagrala w sobotę filmik jak głaszcze mój brzuch, ale ze tu filmików nie można dodać to wycięłam z niego jedno zdjęcie, trochę słabe jakościowo, ale widać moj Brzucho :D Wyglada na tym zdjęciu na bardzo duży, ale w rzeczywistości wydaje się być mniejszy ;P

Załączniki

• IMG_0449.jpg
    IMG_0449.jpg
    68,3 KB · Wyświetleń: 353
reklama
Do góry