reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dzisiaj położna mówiła, żebym postarała się jak najszybciej odebrać wynik hbs czyli od żółtaczki. Mój ginekolog pobierał przed urlopem. Jeżeli będzie negatywny to wszystko ok, w innym przypadku będzie mały szczepiony. Jeżeli nie będę miała wyniku w książeczce też będą musieli zaszczepić przed pierwszym karmieniem. W pon mój ginekolog wraca z urlopu, więc mam nadzieję, że do tego czasu nic się nie wydarzy.

Jeżeli chodzi o wymaz na streptokoki to w De nie zalecają aż tak tego badania. Położna mówiła, że zależy też jaki jest porod i nie zawsze zdąży się podac antybiotyk, żeby zadziałal. A częsciej dzieci mają inne infekcje, jeżeli już a nie przez paciorkowce i streptokoki. Więc co kraj to obyczaj .

Dostałam dzisiaj mały prezencik od poloznej
image.jpg

Dzisiaj Marta dzwoniła, że była z babcia na zakupach w Rossmannie i pokazywała co kupiła. Kupiła dla Braciszka misia z pozytywką i coś z Nuka, ale nie widzialam dobrze co. Dla mnie kupiła pomadkę, kredkę do oczu i cienie ❤️❤️❤️❤️. Moje słoneczko ❤️❤️❤️❤️

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 464
Umylam okna balkonowe w sypialni i corki :D teraz salon i kuchnia..
Ale za chwile :D dobrze ze te okna balkonowe sa zamkniete i umylam tulko zewnetrzne czesci obsrane od robali ;) inaczej bym chyba umarla z wycienczenia.. bo sa podwojne czyli tak jak bym miala zamiast dwoch to cztery okna balkonowe ;) no i dobrze ze wczesniej umylam miedzy skrzydlami hyhy tylko wystarczylo przetrzec..

Ale za chwile :D dobrze ze te okna balkonowe sa zamkniete i umylam tulko zewnetrzne czesci obsrane od robali ;) inaczej bym chyba umarla z wycienczenia.. bo sa podwojne czyli tak jak bym miala zamiast dwoch to cztery okna balkonowe ;) no i dobrze ze wczesniej umylam miedzy skrzydlami hyhy tylko wystarczylo przetrzec..

Oj jak ja bym chciała już swoje wypucować. Tylko czekam kiedy bede mogła się za to zabrać. Chyba, że wcześniej ściągnę koleżankę, ale szczerze to wolałabym sama się za to wziąć.

Ostatnia edycja:

Ty jesteś szalona chyba, w taki upał tyle robić :D

Nie dogonię Was w życiu :D tak boegniecie z tymi stronami , że szok :o
Byliśmy w urzedzie. Malutka już ma nazwisko K. :) Byliśmy po napoje w Biedronce i znalazłam ! ❤️ Drugi raz po kilkunastu latach :D
1532435239973779612735.jpg

A u Was też wycofali Top Chipsy ?:(

Załączniki

• 1532435239973779612735.jpg
    1532435239973779612735.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 392
reklama
Do góry