reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Pierwszy raz czułam jak bije serduszko mojej córki ❤️ leżę i zastanawiam się czy to normalne , że brzuch bez przerwy mam mocno twardy od godziny i nawet chwile nie puszcza , poprawiłam się na łóżku i czuję pulsowanie u siebie no brzydko napiszę , w tyłku. Często tam czułam czkawkę więc z początku myślałam , że to to. Ale boje za szybko i za równomiernie. Nie ma opcji żeby to było coś innego. Cudowne ❤️

Wiec jestem na oddziale. Na ktg skurcze się nie pisały ale bardzo wysokie tetno młodej jest i muszą obserwować
Pisz jak coś się zmieni u Ciebie! Dobrze, że pojechałaś. Trzymam kciuki!

To powiem jutro ze mam takie życzenie zobaczymy co mi odpowie. Ostatnio gin w pl chciał za ust 250 zl bo to w sobotę.
Ja raz w kupowałam takie usg, bo Marta chciała zobaczyć dzidziusia. Wczesniej się mnie pytali czy chce wykupić pakiet na usg na każdej wizycie za 110 euro. W pierwszej ciąży miałam tak samo, ale inne miasto.

Mam takie pytanie, głupie bardzo [emoji23]
Ale przez te tygodnie, skończone nie skończone , zaczęte itp. już zgłupiałam. :D
Leciała teraz reklama stoperanu i pisało , że od 6ego roku życia. Czyli jak dziecko będzie po urodzinach, po skonczonym 5ym roku życia i będzie mu leciał 6 rok czy dopiero po 6 urodzinach ?[emoji23]
Po 6 urodzinach [emoji16]

Jutro idę do gina na wizytę ostatnie usg mialam 4 tyg. Temu teraz jestem w 35 tc wiem że jutro też mi nie zrobi usg tylko że tydzień (niemcy) bylam u 2 lekarzy pytać o prywatna usg dodatkowe nie chciało mi zrobić normalnie jeździłem do pl. I nie było problemu prywatnie ale teraz już nie jeżdżę tak często. Zastanawiam się jak zmusić moja wspaniała Panie doktor do wykonania cholernego usg. Mam dwie opcje albo będę kłamać ze coś mnie boli albo powiem żeby mi na piśmie napisała odmowę wykonania, mogę jeszcze poprosić by zrobiła a ja zapłacę. Co sądzicie?
A tak normalnie zagadać, poprosić się nie da? U was nie ma w standardzie żeby robić usg co jakiś czas? I czemu prywatni lekarze nie chcieli zrobić?

reklama
doczytałam Was w końcu ;) idę zaraz posmarować nogi żelem z rossmanna na opuchnięte stopy i do spania :) jutro znowu zapowiada się upalny dzień...

Do góry