reklama
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Super wyglądasz, jakbys nie rodzila a synek taki kochany [emoji7] [emoji7] [emoji7]Synek wczoraj super zareagował na dzidzię , złapał ją za rączkę , dał buzi pomasowal, mnie w rękę pocalawal przytulał się do brzucha [emoji14] przez pół dnia mówił że kocha mamę dzidzię i tatę , podawał pampersy , jak karmiłam na lezaco kładł się obok i obserwował . Mała w nocy budziła się 4 razy zjadła i dalej spała . Wczoraj jak wróciłam to ogarnęłam trochę dom i zrobiłam pranie , dzisiaj będę już odpoczywać ile sie da w miarę możliwości . W środę idziemy na kontrolę do pediatry .A jak skończy 2 msc to do ortopedy . I pupke prxemywam gazikami zmoczonymi w wodzie zamiast chusteczek , chusteczki będą tylko na wyjazdy albo jak już będzie taka wieksza co najmniej z 6 msc . Rana krocza prawie wcale nie boli , także jakiś plus bo tamtym razem było dużo gorzej , szwy mam rozpuszczalne i teraz muszę dużo pić wody 2-3 l na dzień bo to podstawa przy karmieniu żeby dużo pić jeśli chce się mieć wystarczająco pokarmu .
A to mój brzuszek 4 dni po porodzie Zobacz załącznik 880559
Anulaa88
Tak ci się wydaje[emoji23][emoji16]nie widziałaś tego w moim wykonaniu[emoji23][emoji16]Kropki sondą nic trudnego do roboty [emoji23]
[emoji7][emoji7][emoji7]
GorzkaPomarańcza
Bo na nfz jest bezplatnie, przynajmniej u mnie byloJa myślałam, że ten gbs to jest badanie w ramach nfz. Dobrze, że piszecie, bo ja chodzę na ogół bez kasy i bym się zdziwiła jakby mi wystawili rachunek po wizycie... a jutro idę na nfz i pewnie będzie mi to pobierała. Muszę tylko pamiętać, żeby wziąć hajsy ze sobą
.rudzielec
@oliwiapatrycja pięknie wyglądasz [emoji7][emoji7][emoji7] w życiu bym nie powiedziała, ze jeszcze niedawno byłaś w dwupaku [emoji6] i super, ze synek tak przywitał Malwinkę [emoji173]️
@GorzkaPomarańcza nasz fotografka powiedziała, ze dobre zdjęcie to pół sukcesu, drugie pół to obróbka [emoji23] wiec na pewno będziesz miała super pamiątkę i z udziałem fotoshopa i bez [emoji6]
Ja muszę w końcu wstać z kanapy i ogarnąć trochę w domu, bo już chyba z półtorej tygodnia nic nie robiłam oprócz zmywania naczyń i wstawiania i rozwieszani prania...
Kobiety, co robicie dziś na obiad? U nas dziś taki skwar, ze nie wiem czym uraczyć Męża po pracy [emoji12]
@GorzkaPomarańcza nasz fotografka powiedziała, ze dobre zdjęcie to pół sukcesu, drugie pół to obróbka [emoji23] wiec na pewno będziesz miała super pamiątkę i z udziałem fotoshopa i bez [emoji6]
Ja muszę w końcu wstać z kanapy i ogarnąć trochę w domu, bo już chyba z półtorej tygodnia nic nie robiłam oprócz zmywania naczyń i wstawiania i rozwieszani prania...
Kobiety, co robicie dziś na obiad? U nas dziś taki skwar, ze nie wiem czym uraczyć Męża po pracy [emoji12]
Maljan
Myślę, że w Krakowie zarabia się spokojnie więcej niż 1800 zł tzn zależy też o jakiej pracy mówimy oczywiścieCzy ja wiem czy więcej u nas minimum 1800 zł, a Niemcy tak blisko, ze połowa ludzie stad tam pracuje także jesteśmy w dobrym położeniu [emoji5][emoji28] mi się Wrocław już odwidzi jak zobaczyłam, ze za 180-250 tys możemy tu za 3-4 lata kupić swój dom minimum 80-100 m [emoji56] także mimo, ze to nie piękna metropolia to jednak tu zostajemy a i tez góry blisko, nad morze 450 km także no idealnie nam tu.
Ale duże miasta mimo tych strasznych cen i tłoku tez maja swoje uroki oczywiście
No to już takie przedporodowe podobno, tak mówił mi lekarz w szpitalu tu na SOR jak byłam na ktg i ja miałam luz, bo 15-35 akcje macicy a on mówi, ze dopiero od 80 się cokolwiek zaczyna
E
Ewka34
Gość
Jaka minka slodka ❤ [emoji7] i pod czujnym okiem brata [emoji7]
miloscwczasachpopkultury
Nie bierzesz witamin ciążowych w ogóle? [emoji14]
Od jakiegoś czasu już nie, ale to dlatego, ze staram się jesc dużo witamin w postaci normalnych rzeczy [emoji4]
miloscwczasachpopkultury
Boziuuuu jaka cudowna [emoji736][emoji173]️
reklama
Maljan
Ona jest boska [emoji7] i do tego ma na imię Malwinka, co mnie tak rozczula [emoji7]