miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Synek wczoraj super zareagował na dzidzię , złapał ją za rączkę , dał buzi pomasowal, mnie w rękę pocalawal przytulał się do brzucha przez pół dnia mówił że kocha mamę dzidzię i tatę , podawał pampersy , jak karmiłam na lezaco kładł się obok i obserwował . Mała w nocy budziła się 4 razy zjadła i dalej spała . Wczoraj jak wróciłam to ogarnęłam trochę dom i zrobiłam pranie , dzisiaj będę już odpoczywać ile sie da w miarę możliwości . W środę idziemy na kontrolę do pediatry .A jak skończy 2 msc to do ortopedy . I pupke prxemywam gazikami zmoczonymi w wodzie zamiast chusteczek , chusteczki będą tylko na wyjazdy albo jak już będzie taka wieksza co najmniej z 6 msc . Rana krocza prawie wcale nie boli , także jakiś plus bo tamtym razem było dużo gorzej , szwy mam rozpuszczalne i teraz muszę dużo pić wody 2-3 l na dzień bo to podstawa przy karmieniu żeby dużo pić jeśli chce się mieć wystarczająco pokarmu .
A to mój brzuszek 4 dni po porodzie Zobacz załącznik 880559
Jeju, jak super tak się cieszę, ze już w domku jesteście i synek tak super przyjął wszystko, mega i Ty ile siły masz po porodzie i samopoczucie widze ekstra mimo na pewno zmęczenia i dużych emocji [emoji5] ekstra, a figura jak modelka [emoji56][emoji87][emoji736][emoji173]️
Odpoczywajcie i dodawaj nam czasem zdjęcia maleństwa, bo jest cudna [emoji5][emoji86]