oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Gdzieś się zgubił@oliwiapatrycja - super że synek tak ładnie zareagował i że rana nie boli tak bardzo :*
W życiu bym nie powiedziała że dopiero co urodziłaś! Gdzie brzuch??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzieś się zgubił@oliwiapatrycja - super że synek tak ładnie zareagował i że rana nie boli tak bardzo :*
W życiu bym nie powiedziała że dopiero co urodziłaś! Gdzie brzuch??
Cudnie wyglądasz [emoji7]Synek wczoraj super zareagował na dzidzię , złapał ją za rączkę , dał buzi pomasowal, mnie w rękę pocalawal przytulał się do brzucha [emoji14] przez pół dnia mówił że kocha mamę dzidzię i tatę , podawał pampersy , jak karmiłam na lezaco kładł się obok i obserwował . Mała w nocy budziła się 4 razy zjadła i dalej spała . Wczoraj jak wróciłam to ogarnęłam trochę dom i zrobiłam pranie , dzisiaj będę już odpoczywać ile sie da w miarę możliwości . W środę idziemy na kontrolę do pediatry .A jak skończy 2 msc to do ortopedy . I pupke prxemywam gazikami zmoczonymi w wodzie zamiast chusteczek , chusteczki będą tylko na wyjazdy albo jak już będzie taka wieksza co najmniej z 6 msc . Rana krocza prawie wcale nie boli , także jakiś plus bo tamtym razem było dużo gorzej , szwy mam rozpuszczalne i teraz muszę dużo pić wody 2-3 l na dzień bo to podstawa przy karmieniu żeby dużo pić jeśli chce się mieć wystarczająco pokarmu .
A to mój brzuszek 4 dni po porodzie Zobacz załącznik 880559
Ja miałam na nfzJa myślałam, że ten gbs to jest badanie w ramach nfz. Dobrze, że piszecie, bo ja chodzę na ogół bez kasy i bym się zdziwiła jakby mi wystawili rachunek po wizycie... a jutro idę na nfz i pewnie będzie mi to pobierała. Muszę tylko pamiętać, żeby wziąć hajsy ze sobą
Kurde...to. jest właśnie to[emoji16] Ty oprócz tego, że musisz to kochać, to jeszcze masz talent plastyczny [emoji16]A to efekty mojej dzisiejszej pracy [emoji7]
Przeraża mnie myśl że będę musiała z tego zrezygnować... Zobacz załącznik 880560
Jak chodzisz na NFZ to będziesz miała za darmo. Ja robiłam prywatnie w luxmedzie i dlatego płaciłam.Ja myślałam, że ten gbs to jest badanie w ramach nfz. Dobrze, że piszecie, bo ja chodzę na ogół bez kasy i bym się zdziwiła jakby mi wystawili rachunek po wizycie... a jutro idę na nfz i pewnie będzie mi to pobierała. Muszę tylko pamiętać, żeby wziąć hajsy ze sobą
Nie talentu plastycznego nie mam w ogóle! [emoji23]Kurde...to. jest właśnie to[emoji16] Ty oprócz tego, że musisz to kochać, to jeszcze masz talent plastyczny [emoji16]
Ja też sama sobie pobrałam. Filozofii w tym nie ma☺ w poprzedniej ciąży też sama sobie pobierałam. Wtedy wyszedł dodatni. Tym razem ujemny. Gin pokazał jak głęboko włożyć, pogmyrać i już ☺ ja tylko z pochwy miałam zlecone.To i tak przesada moim zdaniem. W szpitalu położna robi to nawet za darmo, także w szoku jestem jak czytam, ze 100 zł zwykły wymaz gbs [emoji87][emoji86]
U mnie 15 zł i ja w domku sama sobie to pobrałam z zalecenia gin prywatnego, wcześniej podmylam się żeby nie było żadnych bakterii itd i tyle
Jeeeju jakie wspaniałe wiadomości super figurka, super synek zareagował i mała super grzeczna. Zazdrooo [emoji7]Synek wczoraj super zareagował na dzidzię , złapał ją za rączkę , dał buzi pomasowal, mnie w rękę pocalawal przytulał się do brzucha [emoji14] przez pół dnia mówił że kocha mamę dzidzię i tatę , podawał pampersy , jak karmiłam na lezaco kładł się obok i obserwował . Mała w nocy budziła się 4 razy zjadła i dalej spała . Wczoraj jak wróciłam to ogarnęłam trochę dom i zrobiłam pranie , dzisiaj będę już odpoczywać ile sie da w miarę możliwości . W środę idziemy na kontrolę do pediatry .A jak skończy 2 msc to do ortopedy . I pupke prxemywam gazikami zmoczonymi w wodzie zamiast chusteczek , chusteczki będą tylko na wyjazdy albo jak już będzie taka wieksza co najmniej z 6 msc . Rana krocza prawie wcale nie boli , także jakiś plus bo tamtym razem było dużo gorzej , szwy mam rozpuszczalne i teraz muszę dużo pić wody 2-3 l na dzień bo to podstawa przy karmieniu żeby dużo pić jeśli chce się mieć wystarczająco pokarmu .
A to mój brzuszek 4 dni po porodzie Zobacz załącznik 880559
Powodzenia☺Ale mam już bezmoc i lenia.. masakra. Idę się na rozbudzenie umyć i włosy tez, bo tak ciepło, że to będzie idealne ochłodzenie dla mnie.
Któraś dziś tez wizytuje? Ja mam ostatnia wizytę na 18:15 i już odliczam [emoji16]