reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Natalia się wkurza jak się zatrzyma i źle jej się pedały ustawią, że nie może ruszyć. Albo jak wjedzie w jakąś dziurę i pedałuje a tylko koła się kręcą bo rower stoi na bocznych ☺
Myślałam , że będzie się uczyć od razu bez bocznych bo od 2 lat jeździła na biegówce to podobno takim dzieciom łatwiej się przesiąść na normalny rower. Jednak ten okazał się za duży i za ciężki dla niej. Może jakby miał mniejsze kółka to byłoby jej łatwiej..
Moi synowie jeździli na biegowych o jak kupiliśmy normalny rower też 16calowe koła to jeździli od razu bez bocznych kółek. Jeden dzień biegania za nimi i juz umieli ale oni obaj uwielbiają jeździć na rowerze. Rolki, hulajnogi, deskorolki to ich żywioł.

reklama
Moj gin mowi, ze wyniki mam super. Nie choruje na tarczyce... moja mama bedac ze mna w ciazy przytyla 30kg ale mowila, ze miala wyjatkowy apetyt. Ja nie czuje, zebym wiecej jadla
To jak cukrzyca, tarczyca wykluczone to może taka twoja uroda. Może rzeczywiście dużo wody ci się zatrzymuje. Nie martw się po przyjściu ze szpitala miałam 10 kg mniej, po 3miesiacach wróciłam do swojej wagi bez większych wyrzeczeń.

To dobrze, bo słyszałam , że często jest ciężko z raną po porodzie i z siedzeniem. A takie koło daje dużą ulgę :)
Ja na drugi dzień normalnie siedziałam ☺ bolało w kroku trochę ale bez dramatu

Dzisiaj widziałam się z siostrą cioteczną. Powiedziała , że jej drugi poród był ekspresowy ale po terminie 2 dni. Od rana brzuch jej bardzo ciążył i ciągnęło w dół ale bez skurczy. Zaczęła prasować jeszcze ubranka dla małej i jak postała tak z pół godziny to przyszedł skurcz, za 3 min kolejny, jak znów za 3 min był trzeci to jak stała wzięła torby i biegiem do szpitala jechali. W samochodzie już krzyczała do męża że chyba zaraz urodzi. Siedziała na podłodze z zaciśniętymi nogami. W szpitalu po 15 min było po wszystkim ☺

Jakbym pila tyle takich slodkich napojow to bym chyba dwa razy tyle wazyla [emoji23] ja po prostu w ciągu dnia zapominam o piciu, chyba, ze sobie wode pod nosem postawie to pije
No też racja , że samo słodkie Ci zaproponowałam [emoji16] to wodę gazowana lub niegazowana i dolewaj troszkę soku , gdyby zwykła Ci nie smakowała :) ja to mam butelkę zawsze tam gdzie siedzę , wszyscy się o moje napoje potykają , więc nie mam problemu, że zapomnę :D

reklama
To jak cukrzyca, tarczyca wykluczone to może taka twoja uroda. Może rzeczywiście dużo wody ci się zatrzymuje. Nie martw się po przyjściu ze szpitala miałam 10 kg mniej, po 3miesiacach wróciłam do swojej wagi bez większych wyrzeczeń.
Oby bylo tak jak mowisz. Przed ciaza juz mialam nadwage a teraz to juz chyba sie pisze na otylosc :/

Do góry