Moi synowie jeździli na biegowych o jak kupiliśmy normalny rower też 16calowe koła to jeździli od razu bez bocznych kółek. Jeden dzień biegania za nimi i juz umieli ale oni obaj uwielbiają jeździć na rowerze. Rolki, hulajnogi, deskorolki to ich żywioł.Natalia się wkurza jak się zatrzyma i źle jej się pedały ustawią, że nie może ruszyć. Albo jak wjedzie w jakąś dziurę i pedałuje a tylko koła się kręcą bo rower stoi na bocznych ☺
Myślałam , że będzie się uczyć od razu bez bocznych bo od 2 lat jeździła na biegówce to podobno takim dzieciom łatwiej się przesiąść na normalny rower. Jednak ten okazał się za duży i za ciężki dla niej. Może jakby miał mniejsze kółka to byłoby jej łatwiej..
reklama
Kasiula8989
Fanka BB :)
Ale mnie zgaga pali oszaleje zaraz
oliwiapatrycja
Narazie siedzi nie wyleciał jeszcze co jakiś czas mam skurcze trochę boli ale takie nieregularne . Mam nadzieję że rano coś się rozkreci i ucieknę stądHahaha ja bym się trochę peszyla
A kiedy sale zmieniasz ? jak sytuacja po baloniku ?
To jak cukrzyca, tarczyca wykluczone to może taka twoja uroda. Może rzeczywiście dużo wody ci się zatrzymuje. Nie martw się po przyjściu ze szpitala miałam 10 kg mniej, po 3miesiacach wróciłam do swojej wagi bez większych wyrzeczeń.Moj gin mowi, ze wyniki mam super. Nie choruje na tarczyce... moja mama bedac ze mna w ciazy przytyla 30kg ale mowila, ze miala wyjatkowy apetyt. Ja nie czuje, zebym wiecej jadla
oliwiapatrycja
Nie przeczytałam, zamknęłam oczy i pominęłam ten postHahahahhahahaha [emoji23] ja już bym dzięki Tobie nie zgasiła światła i nie spała [Emoji23] Oliwka nie czytaj tego !!:-*
G
gosc12
Gość
Będzie dobrze :-*****Dzięki Kochana za miłe słowa... pewnie hormony, będę się starała zostawić wszystko za soba:*
Bajunia
Ja na drugi dzień normalnie siedziałam ☺ bolało w kroku trochę ale bez dramatuTo dobrze, bo słyszałam , że często jest ciężko z raną po porodzie i z siedzeniem. A takie koło daje dużą ulgę
Dzisiaj widziałam się z siostrą cioteczną. Powiedziała , że jej drugi poród był ekspresowy ale po terminie 2 dni. Od rana brzuch jej bardzo ciążył i ciągnęło w dół ale bez skurczy. Zaczęła prasować jeszcze ubranka dla małej i jak postała tak z pół godziny to przyszedł skurcz, za 3 min kolejny, jak znów za 3 min był trzeci to jak stała wzięła torby i biegiem do szpitala jechali. W samochodzie już krzyczała do męża że chyba zaraz urodzi. Siedziała na podłodze z zaciśniętymi nogami. W szpitalu po 15 min było po wszystkim ☺
oliwiapatrycja
Ani słowa tylko non stop się patrzy obserwuje co robię aż się wykręca w moja strone ..:/Może jej po prostu kogoś przypominasz? I tak patrzy i patrzy i się zastanawia kogo..
A ona nie zagaduje do Ciebie? Ja bym wolała zagadać ..
G
gosc12
Gość
No też racja , że samo słodkie Ci zaproponowałam [emoji16] to wodę gazowana lub niegazowana i dolewaj troszkę soku , gdyby zwykła Ci nie smakowała ja to mam butelkę zawsze tam gdzie siedzę , wszyscy się o moje napoje potykają , więc nie mam problemu, że zapomnęJakbym pila tyle takich slodkich napojow to bym chyba dwa razy tyle wazyla [emoji23] ja po prostu w ciągu dnia zapominam o piciu, chyba, ze sobie wode pod nosem postawie to pije
reklama
GorzkaPomarańcza
Oby bylo tak jak mowisz. Przed ciaza juz mialam nadwage a teraz to juz chyba sie pisze na otylosc :/To jak cukrzyca, tarczyca wykluczone to może taka twoja uroda. Może rzeczywiście dużo wody ci się zatrzymuje. Nie martw się po przyjściu ze szpitala miałam 10 kg mniej, po 3miesiacach wróciłam do swojej wagi bez większych wyrzeczeń.