Anulaa88
Fanka BB :)
@madziula92 jeszcze @Colorado1989 przy Łubinowej rodzi [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa to teraz już rozumiem. A ja myślałam o takim zwykłym cewniku i sie zastanawiałam po co Ci to założyli
Tez widzialamWidzialam że Klaudia jest na forum bo polubila czyjś post no ale może nie ma czasu się odezwac
Detektyw Monk haha
Tak samo pomyślałam, że pewnie do cc już szykująHehe nie przejmuj się też myślałam że normalny cewnik mówię może na CC zakładają
Aaa[emoji16] sorki, przy Raciborskiej[emoji4]
No trudno. Najważniejsze żeby dostać antybiotyk i żeby dziecku nic nie było. Ja wynik odbiorę w sobotę. Też jestem ciekawa czy znów będzie dodatni..A i zapomniałam . GBS znów dodatni
Pytam się położnej dlaczego po tylu antybiotykach po poprzednim porodzie znowu dodatni to popatrzyła na mnie i mówi tak : bo w naszej Polsce tak już jest jak kobiecie coś dolega to leczy się tylko ją , a tu istotny jest również partner . No fakt... co prawda to prawda
Dziewczyny mam glupie pytanie,ale dosc istotne dla mnie.. powiedzcie mi czy jesli robi sie wieksze rozwarcie,czy lechtaczka tez sie rozciaga i moze dojsc do podraznienia jej?
Bo myslalam ze to od wkladek bo wysuszaja mi jej okolice i mezul wczoraj patrzyl i powiedzial ze wyglada to jakbym miala troszke naderwane tam.. to nie jest w srodku tylko zzewnatrz.. w okolicy wejscia..
No widzisz [emoji16] u mnie sporo osób tam rodziło. Ja tam też miałam "możliwość " przebywać, niestety[emoji5]Na Raciborskiej ma rodzić moja znajoma, ma termin na 25 lipca ;P
Ciekawosc kochana,to tylko czysta ciekawoscHaha bo Ewa się martwi więc weszłam na Klaudi profil żeby zobaczyć kiedy była aktywna