reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A i zapomniałam . GBS znów dodatni :(
Pytam się położnej dlaczego po tylu antybiotykach po poprzednim porodzie znowu dodatni to popatrzyła na mnie i mówi tak : bo w naszej Polsce tak już jest jak kobiecie coś dolega to leczy się tylko ją , a tu istotny jest również partner . No fakt... co prawda to prawda
No trudno. Najważniejsze żeby dostać antybiotyk i żeby dziecku nic nie było. Ja wynik odbiorę w sobotę. Też jestem ciekawa czy znów będzie dodatni..

Dziewczyny mam glupie pytanie,ale dosc istotne dla mnie.. powiedzcie mi czy jesli robi sie wieksze rozwarcie,czy lechtaczka tez sie rozciaga i moze dojsc do podraznienia jej?
Bo myslalam ze to od wkladek bo wysuszaja mi jej okolice i mezul wczoraj patrzyl i powiedzial ze wyglada to jakbym miala troszke naderwane tam.. :eek: to nie jest w srodku tylko zzewnatrz.. w okolicy wejscia..

Ty to sama sprawdź lepiej z lusterkiem bo mąż to wiesz może coś pokręcić ;) ja np wkładek nie mogę nosić bo mi odparza się wszystko i poci. Wolę już bieliznę zmieniać sto razy.

reklama
Do góry