miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
@miloscwczasachpopkultury są takie gumowe twarde pełne w środku piłeczki dla psiaków, tego nie rozgryzie, testowane na dwóch gryzących wszystko piesłach ja te co miałam oddałam dla psa przyjaciółki, tak bym ci zrobiła foto, ktg masz już w domku??
Kurier przywiózł mi paczuchę dla małego. W środku jedyna zabawka i minky do wózka. Ogółem zapowiada mi się tydzień dostaw bo sporo paczek ma przyjsc, choć dla małego tylko niechodki jeszcze
Tez mam wrażenie że brzuch mam niżej. Ale tak wnioskuje po moim samopoczuciu, w lustrze wcale tego nie widzę, choć mam wrażenie że coraz mniej ubrań jest na mnie dobrych
Ah, no coś takiego by było chyba strzałem w 10, bo on serio wszystko rozgryza hah
Wiesz co, mieliśmy w pt jechać do lekarza, ale on w końcu zajęty był, nie odpisał i już sobie odpuściłam to ktg. Już nie chodzi o te 50 zł, bo to nie jest majątek skoro miałabym to mieć jeszcze 2-3 tyg. Ale skoro się dobrze czuje i nie mam objawów prawie w ogóle to i tak nie przewidze kiedy się zacznie hah co ma być to będzie. A poproszę go za tydzień żeby mi zrobił te ktg tak sprawdzająco jakie ma ciśnienie mała i jak tam moja maciczka czy się już coś przygotowywuje bo ja w sumie nic nie czuje, czasami coś mnie lekko zakłuje, pociągnie ale ja bym się nie zdziwiła jeśli ja mam jakiś inny próg bólu i mając skurcze np 50 i ich nie czuje. Przy moim ADHD xd jak ja w sob i nd cała chatę wysprzatalismy, okna umylam i co? Tylko noga mnie ciągnie bo od wyskakiwania na szafki musiałam sobie przeciągnąć mięsień i tyle. Tak to nic żadnych objawów żebym przypadkowo przyspieszyła cokolwiek xd