reklama
Gienio
Fanka BB :)
Ja tez codziennie rano pobudka - nawet w okolicach 4.00 juz sie przebudzam dzis wyjątkowo do 5.30 pospalam .Dzieeeń dobry [emoji847]
Jak dobrze że ciąża to taki piękny stan, można sie wyspać do woli [emoji42]
A tak serio, padnę w końcu jak codzinnie bede mieć takie pobudki
Co tam u Was? Wszystkie w dwupakach? Meldować [emoji3]
Ankan
Dzień dobry Hihi to ja się zamienię bo w domu chociaż spałam a tu to jest dopiero tragediaDzieeeń dobry [emoji847]
Jak dobrze że ciąża to taki piękny stan, można sie wyspać do woli [emoji42]
A tak serio, padnę w końcu jak codzinnie bede mieć takie pobudki
Co tam u Was? Wszystkie w dwupakach? Meldować [emoji3]
Dzień dobry wow ale masz twardy senDzień dobry ja spałam dziś jak zabita że nie słyszałam nawet jak pod blok przyjechała policja i straż [emoji23]
Tak i sobie leżę w szpitalu i dostaje antybiotyk żeby parę dni małego przytrzymać Ale Max do środy ale pewnie nie doczekamyCo ja czytam, że @Ankan odeszły wody
SłodziakMasz spanie niczym mój Gustaw, nic go nie rusza [emoji3]
Jak nie wozek to łóżeczko [emoji3] chyba muszę mu zrobić eksmisje z sypialni [emoji85]Zobacz załącznik 877390
Gratuluję i witam w gronie bo mi tez wody za wcześnie odeszły ale leżę w dwupaku i czekam na skurczeJak by ktoś jeszcze nie wiedział to 10.07 urodziłam mojego syneczka 36,4 tydzień, 3450 g, 53 cm
. Wody odeszły za wcześnie i trzeba było wywoływać poród, aby nie doszło do zakażenia.
Hejka tragedia w nocy ale coz tu nie Sheraton udalo mi się zasnąć tak przed 2 do po 5.@Ankan jak ci minęła noc ? Dało sie pospać ?
karorek
Mały jest zdrowy, mamy niestety żółtaczke i naświetlanie w szpiatalu. Gdyby nie bilirubina w czwartek by nas wyposcili do domu. Po 2 dniach.Gratulacje !!! Wszystko dobrze z maluszkiem ? No waga piękna jak na ten tydzień i wzrost - nie wiem czy ja do 40 tyg jakbym chodziła , to czy moja malutka by tyle ważyła
@Ankan mi powiedzieli ze mogą trzymać około 24 godziny od rozpoczęcia saczenia wód, też dostawałam antybiotyk . Który tydzień będziesz miała w środę?
Biedroneczka10
Ja już też nie śpię. W nocy pogryzł mnie komar a teraz obudziła brzęcząca mucha ehh.
Wczoraj na te twardnienia bardzo pomógł mi prysznic i się uspokoiło na wieczór
Zaraz śniadanie i wyruszamy na Warszawę a tak cudownie tutaj...
Wczoraj na te twardnienia bardzo pomógł mi prysznic i się uspokoiło na wieczór
Zaraz śniadanie i wyruszamy na Warszawę a tak cudownie tutaj...
Ankan
Dziś mam 35+2 czyli leci 36. Więc będę w środę dobijac do 37Mały jest zdrowy, mamy niestety żółtaczke i naświetlanie w szpiatalu. Gdyby nie bilirubina w czwartek by nas wyposcili do domu. Po 2 dniach.
@Ankan mi powiedzieli ze mogą trzymać około 24 godziny od rozpoczęcia saczenia wód, też dostawałam antybiotyk . Który tydzień będziesz miała w środę?
Gienio
Wiem ja tez bym raczej nie zasnęła , po cesarce wszyscy mówili spij spij odpoczywaj a ja byłam tak nakręcona , ze nie mogłam .Dzień dobry Hihi to ja się zamienię bo w domu chociaż spałam a tu to jest dopiero tragedia
Dzień dobry wow ale masz twardy sen
Tak i sobie leżę w szpitalu i dostaje antybiotyk żeby parę dni małego przytrzymać Ale Max do środy ale pewnie nie doczekamy
Słodziak
Gratuluję i witam w gronie bo mi tez wody za wcześnie odeszły ale leżę w dwupaku i czekam na skurcze
Hejka tragedia w nocy ale coz tu nie Sheraton udalo mi się zasnąć tak przed 2 do po 5.
Gienio
To super , ze zdrowiutki a ty jak sie czujesz ?Mały jest zdrowy, mamy niestety żółtaczke i naświetlanie w szpiatalu. Gdyby nie bilirubina w czwartek by nas wyposcili do domu. Po 2 dniach.
reklama
Ankan
Bezbarwne i bezzapachowe miałamApropo czy wiecie jak rozróżnić sączące sie wody od upławow ? Hmm bo tez mi cos tam pocieka w większej ilości niz zazwyczaj raz na jakis czas i myslalam ze to standardzik w ciąży a niektóre dziewczyny piszą , ze im wody sie sączą .
Oj boję się cc ale wiem, że muszę dać radę jak wczoraj słyszałam, że któraś ma cięcie to słabo mi się robiło więc boję się, że tam zemdleje jak mnie wezmą i znieczulą ale oby z Małym wszystko dobrze byloWiem ja tez bym raczej nie zasnęła , po cesarce wszyscy mówili spij spij odpoczywaj a ja byłam tak nakręcona , ze nie mogłam .