reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dzieeeń dobry [emoji847]
Jak dobrze że ciąża to taki piękny stan, można sie wyspać do woli [emoji42]
A tak serio, padnę w końcu jak codzinnie bede mieć takie pobudki
Co tam u Was? Wszystkie w dwupakach? Meldować [emoji3]
Ja tez codziennie rano pobudka - nawet w okolicach 4.00 juz sie przebudzam :( dzis wyjątkowo do 5.30 pospalam .

Dzieeeń dobry [emoji847]
Jak dobrze że ciąża to taki piękny stan, można sie wyspać do woli [emoji42]
A tak serio, padnę w końcu jak codzinnie bede mieć takie pobudki
Co tam u Was? Wszystkie w dwupakach? Meldować [emoji3]
Dzień dobry :) Hihi to ja się zamienię bo w domu chociaż spałam a tu to jest dopiero tragedia

Dzień dobry :D ja spałam dziś jak zabita że nie słyszałam nawet jak pod blok przyjechała policja i straż [emoji23]
Dzień dobry :) wow ale masz twardy sen

Co ja czytam, że @Ankan odeszły wody
Tak i sobie leżę w szpitalu i dostaje antybiotyk żeby parę dni małego przytrzymać Ale Max do środy ale pewnie nie doczekamy :)

Masz spanie niczym mój Gustaw, nic go nie rusza [emoji3]
Jak nie wozek to łóżeczko [emoji3] chyba muszę mu zrobić eksmisje z sypialni [emoji85]Zobacz załącznik 877390
Słodziak :)
Jak by ktoś jeszcze nie wiedział to 10.07 urodziłam mojego syneczka :happy: 36,4 tydzień, 3450 g, 53 cm
. Wody odeszły za wcześnie i trzeba było wywoływać poród, aby nie doszło do zakażenia.
Gratuluję :) i witam w gronie bo mi tez wody za wcześnie odeszły ale leżę w dwupaku i czekam na skurcze :)
@Ankan jak ci minęła noc ? Dało sie pospać ?
Hejka :) tragedia w nocy ale coz tu nie Sheraton :realmad: udalo mi się zasnąć tak przed 2 do po 5.

Gratulacje !!! Wszystko dobrze z maluszkiem ? No waga piękna jak na ten tydzień i wzrost - nie wiem czy ja do 40 tyg jakbym chodziła , to czy moja malutka by tyle ważyła :)
Mały jest zdrowy, mamy niestety żółtaczke i naświetlanie w szpiatalu. Gdyby nie bilirubina w czwartek by nas wyposcili do domu. Po 2 dniach.

@Ankan mi powiedzieli ze mogą trzymać około 24 godziny od rozpoczęcia saczenia wód, też dostawałam antybiotyk . Który tydzień będziesz miała w środę?

Ja już też nie śpię. W nocy pogryzł mnie komar a teraz obudziła brzęcząca mucha ehh.
Wczoraj na te twardnienia bardzo pomógł mi prysznic i się uspokoiło na wieczór :)

Zaraz śniadanie i wyruszamy na Warszawę:( a tak cudownie tutaj...

Mały jest zdrowy, mamy niestety żółtaczke i naświetlanie w szpiatalu. Gdyby nie bilirubina w czwartek by nas wyposcili do domu. Po 2 dniach.

@Ankan mi powiedzieli ze mogą trzymać około 24 godziny od rozpoczęcia saczenia wód, też dostawałam antybiotyk . Który tydzień będziesz miała w środę?
Dziś mam 35+2 czyli leci 36. Więc będę w środę dobijac do 37

Apropo czy wiecie jak rozróżnić sączące sie wody od upławow ? Hmm bo tez mi cos tam pocieka w większej ilości niz zazwyczaj raz na jakis czas i myslalam ze to standardzik w ciąży a niektóre dziewczyny piszą , ze im wody sie sączą .

Dzień dobry :) Hihi to ja się zamienię bo w domu chociaż spałam a tu to jest dopiero tragedia

Dzień dobry :) wow ale masz twardy sen

Tak i sobie leżę w szpitalu i dostaje antybiotyk żeby parę dni małego przytrzymać Ale Max do środy ale pewnie nie doczekamy :)

Słodziak :)

Gratuluję :) i witam w gronie bo mi tez wody za wcześnie odeszły ale leżę w dwupaku i czekam na skurcze :)

Hejka :) tragedia w nocy ale coz tu nie Sheraton :realmad: udalo mi się zasnąć tak przed 2 do po 5.
Wiem ja tez bym raczej nie zasnęła , po cesarce wszyscy mówili spij spij odpoczywaj a ja byłam tak nakręcona , ze nie mogłam .

To super , ze zdrowiutki a ty jak sie czujesz ?

reklama
Apropo czy wiecie jak rozróżnić sączące sie wody od upławow ? Hmm bo tez mi cos tam pocieka w większej ilości niz zazwyczaj raz na jakis czas i myslalam ze to standardzik w ciąży a niektóre dziewczyny piszą , ze im wody sie sączą .
Bezbarwne i bezzapachowe miałam

Wiem ja tez bym raczej nie zasnęła , po cesarce wszyscy mówili spij spij odpoczywaj a ja byłam tak nakręcona , ze nie mogłam .
Oj boję się cc ale wiem, że muszę dać radę :) jak wczoraj słyszałam, że któraś ma cięcie to słabo mi się robiło więc boję się, że tam zemdleje jak mnie wezmą i znieczulą ale oby z Małym wszystko dobrze bylo

Do góry