reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ale bym zjadła takiego pieroga ruskiego, albo z jagodami i śmietaną :biggrin2: zdolna masz corke, pewnie jestes z niej bardzo dumna :happy2: A u nas dzisiaj swojska kaszanka na obiad, a na kolację czaję się żeby zamówić pizzę :D
Tez bym zjadła pierożka. Ja lubię ruskie ale z owocami też by było ;)
Ja ostatnio ciągle mam smaka na orzeszki w czekoladzie i wcinam co chwilę :(
Dziś na kolację leczo z cukini .. mniam :)

20180713_170955.jpg

Pierwsze tegoroczne pomidorki koktajlowe ☺ słodziutkie ☺zaraz córka je wsunie☺
I pełno na krzaczkach zielonych jeszcze. Obrodziły w tym roku bardzo.
20180713_171013.jpg

Załączniki

• 20180713_170955.jpg
    20180713_170955.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 443
  • 20180713_171013.jpg
    20180713_171013.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 437
Je

Dziekuje :* Jestem z niej baaardzooooo dumna ❤ ja na kaszanke mialam wczoraj ochote :p

Naprawdę możesz być z córki mega dumna ❤️. Fajnie, że masz w niej takie ogromne wsparcie!

Ja przedwczoraj na kolację usmażyłam polska kaszanke ;). A dzisiaj na obiad zamawialiśmy pizzę. Ja chyba mam jeszcze zamrożona porcje pierogów. Może zrobię na poniedziałek. U mnie z kolei schodzą tylko ruskie( w sumie kanadyjskie, bo ja zamiast twarogu daje złoty ser do ziemniaków) i Marta uwielbia pierogi z bananami.

Enno po rozmowie wrócił zadowolony, ale czy zostanie przyjęty dowiemy się dopiero pod koniec miesiąca.

Naprawdę możesz być z córki mega dumna ❤️. Fajnie, że masz w niej takie ogromne wsparcie!

Ja przedwczoraj na kolację usmażyłam polska kaszanke ;). A dzisiaj na obiad zamawialiśmy pizzę. Ja chyba mam jeszcze zamrożona porcje pierogów. Może zrobię na poniedziałek. U mnie z kolei schodzą tylko ruskie( w sumie kanadyjskie, bo ja zamiast twarogu daje złoty ser do ziemniaków) i Marta uwielbia pierogi z bananami.

Enno po rozmowie wrócił zadowolony, ale czy zostanie przyjęty dowiemy się dopiero pod koniec miesiąca.
Super ze wrocil zadowolony ;) oby mu sie udalo ❤
Zloty ser? :eek:
Widze mania na kaszanke jest :D

reklama
Do góry