reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ale bym zjadła takiego pieroga ruskiego, albo z jagodami i śmietaną :biggrin2: zdolna masz corke, pewnie jestes z niej bardzo dumna :happy2: A u nas dzisiaj swojska kaszanka na obiad, a na kolację czaję się żeby zamówić pizzę :D
Tez bym zjadła pierożka. Ja lubię ruskie ale z owocami też by było ;)
Ja ostatnio ciągle mam smaka na orzeszki w czekoladzie i wcinam co chwilę :(
Dziś na kolację leczo z cukini .. mniam :)

20180713_170955.jpg

Pierwsze tegoroczne pomidorki koktajlowe ☺ słodziutkie ☺zaraz córka je wsunie☺
I pełno na krzaczkach zielonych jeszcze. Obrodziły w tym roku bardzo.
20180713_171013.jpg

Załączniki

• 20180713_170955.jpg
    20180713_170955.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 450
  • 20180713_171013.jpg
    20180713_171013.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 442
Je

Dziekuje :* Jestem z niej baaardzooooo dumna ❤ ja na kaszanke mialam wczoraj ochote :p

Naprawdę możesz być z córki mega dumna ❤️. Fajnie, że masz w niej takie ogromne wsparcie!

Ja przedwczoraj na kolację usmażyłam polska kaszanke ;). A dzisiaj na obiad zamawialiśmy pizzę. Ja chyba mam jeszcze zamrożona porcje pierogów. Może zrobię na poniedziałek. U mnie z kolei schodzą tylko ruskie( w sumie kanadyjskie, bo ja zamiast twarogu daje złoty ser do ziemniaków) i Marta uwielbia pierogi z bananami.

Enno po rozmowie wrócił zadowolony, ale czy zostanie przyjęty dowiemy się dopiero pod koniec miesiąca.

Naprawdę możesz być z córki mega dumna ❤️. Fajnie, że masz w niej takie ogromne wsparcie!

Ja przedwczoraj na kolację usmażyłam polska kaszanke ;). A dzisiaj na obiad zamawialiśmy pizzę. Ja chyba mam jeszcze zamrożona porcje pierogów. Może zrobię na poniedziałek. U mnie z kolei schodzą tylko ruskie( w sumie kanadyjskie, bo ja zamiast twarogu daje złoty ser do ziemniaków) i Marta uwielbia pierogi z bananami.

Enno po rozmowie wrócił zadowolony, ale czy zostanie przyjęty dowiemy się dopiero pod koniec miesiąca.
Super ze wrocil zadowolony ;) oby mu sie udalo ❤
Zloty ser? :eek:
Widze mania na kaszanke jest :D

reklama
Do góry